Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Νίκη Ρόδου – Άγιος Λουκάς 1 – 4

Νίκη Ρόδου – Άγιος Λουκάς 1 – 4

2
agios loukas endekada
Dodekanisos

Με το επιβλητικό 1-4 επικράτησε ο Άγιος Λουκάς της Νίκης Ρόδου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την πρώτη φάση του κυπέλου Δωδεκανήσου. Οι Αφαντενοί είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Μπάλλα ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας σε όλο το παιχνίδι και απείλησαν αρκετά την εστία του γκολκίπερ Δέλλιου. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης όταν το σουτ του Παρδαλού πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στη συνέχεια η ομάδα του6 Αγίου Λουκά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν στο 26′ μετά από καταπληκτική ενέργεια του Σπανού οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του …σέρβιρε στον αμαρκάριστο Παπαγεωργίου και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Δέλλιου. Η πίεση από πλευράς Αγίου Λουκά συνεχίστηκε και στο 32′ ο Μπάλλας από θέση τετ-τα-τετ έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39′ ο Μπάλλας και πάλι από θέση τετ-τα-τετ πέτυχε το 0-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η ομάδα της Νίκης Ρόδου μπήκε πιο δυνατά και στο 65′ κατάφερε να μειώσει το σκορ με δράστη τον Βαγιανάκη έπειτα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σκαρτάδου. Η αντίδραση ήταν άμεση και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπάλλας μετά από «σκαφτή» πάσα του Παπαγεωργίου πέτυχε το 1-3 και σημείωσε προσωπικό χατ-τρικ. Το …σόου του Μπάλλα συνεχίστηκε και στο 86′ μετά από ωραία ασίστ του διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Μίαρης με βοηθούς τους Καρκαλιανίδη και Λαζό.
Φάσεις και γκόλ
2′ Σούτ του Παρδαλού λίγο άουτ.
4′ Σούτ του Σπανού λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
26′ Ωραία ατομική ενέργεια του Σπανού, πλασέ του Παπαγεωργίου δοκάρι.
32′ Πλασέ του Μπάλλα 0-1.
39′ Ωραίο τελείωμα της φάσης από τον Μπάλλα 0-2.
65′ Σέντρα του Σκαρτάδου, προβολή του Βαγιανάκη 1-2.
75′ «Σκαφτή» μπαλιά του Παπαγεωργίου στον Μπάλλα, πλασέ του τελευταίου 1-3.
86′ Ασίστ του Αλαχούζου στον Μπάλλα 1-4.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΙΚΗ: Δέλλιος, Οικονομόπουλος, Νικολίκος (74′ Χατζηπέτρος), Νομικός (60′ Παπαπαναγιώτου), Χαρτοφύλλης, Σκαρτάδος, Μπόνης, Βαγιανάκης, Σαμαράς, Βαραβάς, Χατζηπαυλής.
ΆΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Κυριαζής, Πυργιόλης, Μπαρμπαντώνης (79′ Κασιώτης), Καλογήρου Ε, Καλογήρου Χ, Μυλωνάς ( 81’Αλαχούζος), Μπάλλας, Παρδαλού, Κοσμάς, Σπανός (85’Μούκας), Παπαγεωργίου.

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alefantos ⚽ ⚽ ⚽
alefantos ⚽ ⚽ ⚽
9 years ago

Auth h omada paei gia prwtathlhma?Sovaroths mhden apo ton proponith mexri tous paiktes!Xwris termatofylaka…

Kaouni
Kaouni
9 years ago

Ti karagkiozilikia htane auta sto 4 gkol!O proponiths ths Athletiko den kanei…adouleyth h omada k xwris taktikh sto paixnidi ths!Me 2 Afantenous sthn 11ada pws tha pane oi Afantenoi sto ghpedo?