Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αλθαιμένης – Άγιος Ισίδωρος 1 – 4

Αλθαιμένης – Άγιος Ισίδωρος 1 – 4

0
agios isidoros
Dodekanisos

Δίκαιη νίκη με σκορ 4 – 1 σε βάρος του Αλθαιμένη Κρητηνίας πέτυχε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» ο Άγιος Ισίδωρος ο οποίος πήρε έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έφθασαν σε μια εύκολη επικράτηση. Ο Αλθαιμένης έδειξε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος ωστόσο έχει τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να ετοιμαστεί ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο 18’ από βαθιά μπαλιά του Γεωργαλλή, ο Χαρτοφύλλης πήρε τη μπάλα και με πλασέ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0 – 1.
Στο 42’, ο Σαράντης, λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή, με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας και έκανε το 0 – 2.
Στο 72’ από φάουλ του Γεωργαλλή, ο Στ. Σάββενας από τα αριστερά με διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Πέντε λεπτά αργότερα (στο 77’), ο Διακομανώλης από τα δεξιά με βολίδα έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ μειώνοντας σε 1 – 3.
Στο 92’, ο Διακοπαρασκευάς από τα αριστερά με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Θωμάς Πατσιόπουλος και Χρύσα Βασιλειίου
ΑΛΘΑΙΜΕΝΗΣ: Σφυρίου, Χέλμης, Μανωλάκης, Διακομανώλης, Μπουλουντίδης, Σπάρταλης (46’ Θ. Καραγιάννης), Γκιόζι, Αντέμι (63’ Λόλι), Δ. Καραγιάννης, Ρούτσι, Μυριαλλής (56’ Μιχαλαριάς)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Φωτεινής, Κουρδουνάκης Τ. (78’ Ταμπουράς), Καλαεντζής, Δημητράκης, Βονάκης, Στραβογιάννης, Σαράντης, Γεωργαλλής (78’ Κιαουρτζής), Γιακουμάκης (56’ Διακοπαρασκευάς), Σάββενας Στ., Χαρτοφύλλης

Ηλίας Λοίζος

giakoumakis patsiopoulos

althaimenis

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments