Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη παραμονής για τον ΑΣ Τήλος!

Νίκη παραμονής για τον ΑΣ Τήλος!

0
3
Dodekanisos

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνιδι για τις δυο ομάδες ο ΑΣ Τήλος ήταν αυτός που επικράτησε του Άγιου Λουκά με 2-0 εντός έδρας, κάνοντας έτσι <<άλμα>> παραμονής αφού με 18 βαθμούς σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Β΄Κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία των αντιπάλων τους. Από την πλευρά του ο ΑΣ Τήλος έπαιζε στην κόντρα επίθεση και στο 40΄ μετά από ένας λάθος της άμυνας ο Σακελλάρης με πλασέ ευτύχησε να άνοιξει το σκορ.
Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Μπακίρη μπήκε δυνατά χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάρησει, στην πρώτη ο Μπάλλα σούταρε εξ επαφής με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και στην δεύτερη ο ίδιος παίχτης από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια. Τελικά η μπάλα τιμώρησε τους Αφαντενούς αφου στο 81΄οι γηπέδουχοι σε μια αντεπίθεση με σουτ του Μόσχου έκαναν το 2-0 σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη.
Διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Μπερδεμπές, Τσέτσος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Κώστας, Βασιλόπουλος (75΄ Σακελλάρης Κ.), Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Κωστίδης (85΄ Αλιφέρης), Χριστοφής, Νικολής, Οίκουτας, Μόσχος (82΄ Χαλιός), Σακελλάρης Ηρ., Οικονόμου.
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Κιόττου, Καλογήρου, Πέρος, Ηλίας, Λαουδίκος(75΄Νικολής), Μπακίρης(70΄Λόγγος), Κανέλλος. Τζελάϊ (55΄Σφουγγαριστός), Μοσχούς, Μπάλλα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments