Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη παραμονής για τον ΑΟ Δικαίου

Νίκη παραμονής για τον ΑΟ Δικαίου

5
aod kleovoulos
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που του δίνει την ευκαιρία να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον του σχετικά με την υπόθεση παραμονή πέτυχε σήμερα στην Κω ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Δικαίου. Η ομάδα του Στάθη Γκουντελίτσα επικράτησε με 4 – 1 του Ηρακλή Μαριτσών σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας (2ος όμιλος). Έτσι οι Κώοι παρέμειναν πάνω από την ειδική ζώνη που οδηγεί στους αγώνες πλέϊ άουτ. Μετά από αυτή την ήττα του Ηρακλή, μένει «ανοιχτή» και η τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα παιχνίδια πλέϊ οφ. Στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βάζοντας τις βάσεις για να πάρουν τη νίκη.
Το φιλμ του αγώνα (από το Κωακό site giafkasports.gr)
6′ Σέντρα του Μποϊλή από τα δεξιά, ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει αρκετά έξω από το δεξί δοκάρι του Σαββιδάκη.
14′ ΓΚΟΛ!! Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Δικαίου, ο Φυτάς με τακουνάκι έκανε την καθετη πάσα στον Μποιλή και εκείνος πλάσαρε εύστοχα στην αριστερή γωνία του Σαββιδάκη για το 1-0.
15′ Σουτ του Μουνούχου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
26′ ΓΚΟΛ!! Ωραία ατομική ενέργεια του Μποιλή ο οποίος μπήκε στην περιοχή ο Παπακωνσταντής Μ. τον ανέτρεψε με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μποϊλής στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σαββιδάκη για το 2-0.
29′ Σέντρα του Μποιλή από τα αριστερά, ο Φυτάς έπιασε την κεφαλιά με τον Σαββιδάκη να αποκρούει.
32′ Βαθιά μπάλια του Κεφαλιανού Γ. ο Μποϊλής έκανε το πλασέ από μακριά, με τον Σαββιδάκη να αποκρούει δύσκολα.
34′ ΓΚΟΛ!! Μετά από μπαλιά του Χειμωνέττου ο Καρίκης Γ.Δ. έγινε κάτοχος της μπάλας και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μιχαλάκη για το 2-1.
42′ Δυνατό σουτ του Φυτά, ο Σαββιδάκης έδιωξε προσωρινά, ο Οικονόμου από κοντά έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Μαριτσών να μπλοκάρει.
45′ ΓΚΟΛ!! Ο Φυτάς μπήκε ωράια στην περιοχή, ο Τσούφιος τον ανέτρεψε και ο Φραγκιαδάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανελαβε ο Μποϊλής κάνοντας τον 3-1 για τον Α.Ο Δικαίου.
67′ O Λερογιάννης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Καρίλης Γ.Δ. βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.
84′ Ωραία ατομική ενέργεια του Φυτά, ο οποίος έκανε την σέντρα με τον Μποϊλή να κάνει την προβολή και τον Σαββιδάκη να αποκρούει.
86′ ΓΚΟΛ!! Λάθος στην άμυνα του Ηρακλή Μαριτσών, ο Φυτάς το εκμεταλεύτηκε έκλεψε την μπάλα την γύρισε ωραία στον Μποϊλή και εκείνος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 4-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Ατσαλάκης, Μαντάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Μιχαλάκης , Γιαννικουρής , Κεφαλιανός Γ. , Θεοδώρου , Μουνούχος, Κουρζής , Χατζησουλεϊμάν , Φυτάς , Τριμμάτης (61′ Δρόσος) , Μποϊλής (88′ Καραγιάννης) , Οικονόμου (75′ Κότζα)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης , Λενιού , Καρίκης Γ.Σ. , Τσούφιος , Μπιλιάς , Μπιγκό , Καρίκης Γ.Δ. , Λερογιάννης (75′ Σαββάκης) , Φελεσάκης (46′ Γεωργαρέλης) , Χειμωνέττος , Παπακωνσταντής Μ (60′ Πίσκαπας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mpam
mpam
10 years ago

EXI NA ANAFERI KANIS KATI GIA TIS ALLAGES TOU SAVVENA?????? THA GINOUN OI IDIES KAI ME TIN RODO??????

KOSSSSSSSS
KOSSSSSSSS
10 years ago

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ …..ME AYTHN THN OMADA STA PLAY OUT PREPEI NA PATE…..ANTE PIGENETE NA PARETE KAMIA SOUMA TORA KAI SXOLIASTE TON PROPONITI ….AUTOI EISTE OI MARITSENOI …….FILIA KALOS TA PAIDIA 4-1 🙁

john
john
10 years ago

elate tin triti….

exedra
exedra
10 years ago

kalispera.epeidi epese poly kraximo gi’ayto to paixnidi einai kalo na poume kapoia pragmata.1) h omada taxidepse xwris 5 endekadatous paixtes logo epaggelmatikon ypoxrewseon.vlepete eimaste erasitexnes kai kaneis den riskari na xasei thn doyleia tou tetoio kairo.2 o k. KOSSSSSSSS mallon exei mnimh xrysopsarou giati 3exna oti ston 1 gyro otan ir8e me pliri thn omada tou efage 4 mpalakia.kia oso gia thn mpala pou paizei o hraklis kai tin douleia tou kyriou savvena emeis thn 3eroume poly kala kai ton eyxaristoume.kai oso gia thn souma file mou ela na se kerasoume kai na ta poume apo konta opote er8eis rodo.3 oso gia kapoion podosfairisti-dj pou peta laspologia gia ton hrakli,prepei na sevete ton hrakli kai to xwrio giati exei faei psomi apo aythn thn omada kai kyklofori kai sto xwrio.ayta eixa na pw, kali epitixeia sths omades sas.

Niaouuuu
Niaouuuu
10 years ago

Tremete maritsenoi ….. Thelere k play off me gipedo xorafi …. Pliroste tous paixtes sas pou einai aplirotii 3 mines k aste t play off….. Ante geia methismenoi ……