Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη μετά από τρείς μήνες!

Νίκη μετά από τρείς μήνες!

0
anagennisi orfeas
Dodekanisos

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδας της Αναγέννησης Έμπωνας καθως επικράτησε του Άγιου Λουκά με 1-0 εντός έδρας. Θυμίζουμε οτι η τελευταία της νίκη σημειώθηκε στις 19-12-15 όταν είχε επικρατήσει με 2-0 της Ομόνοιας Γενναδίου στο Γεννάδι.
Καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν οι γηπεδούχοι και στο 28΄κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το γκολ του νεαρού Φλοσκάκη μετά το φάουλ του Κωνσταντάκη. Στο 35΄η ομάδα του Δημήτρη Σαλπιγκτιδη έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τερματα της, όταν ο Κενενούνης σούταρε σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένο με τον Άγιο Λουκά να εμφανίζεται εμφανώς καλύτερος. Στο 65΄οι Αφαντενοί άγγιξαν την ισοφάρηση αφού ο Λαουδίκος σημάδεξε το κάθετο δοκάρι του Φλοσκάκη. Τελικά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Στεφανακης, Γιωργάς)
Οι συνθεσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ: Φλοσκάκης, Πεζουβανάκης, Τσαγκαράκης, Κωνσταντάκης, Χριστοδούλου, Χατζηνικόλας, Κενενούνης, Χρυσοχόος, Γιασιράνης Ν.,Φλοσκάκης Π., Γιασιράνης Ι.(70΄Νικολέττος)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Κιόττου, Μοσχιδιού, Καλογήρου, Διακίδης, Μακρυδημήτρης(80΄Κασιώτης), Γεννημαχλέλης, Μπάλλας, Λαουδίκος, Κυριαζής(65΄Σφουγγαριστός), Κανέλλος, Μπακίρης(10λ.τ.Πέρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments