Αρχική Αθλητικά νέα Νίκη μετά από 2 μήνες ο Παναιτωλικός

Νίκη μετά από 2 μήνες ο Παναιτωλικός

0
onsports.gr
Dodekanisos

Μετά από 2 και πλέον μήνες (τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει ήταν στις 19/09 με τον Ατρόμητο), ο Παναιτωλικός επέστρεψε στα «τρίποντα», επικρατώντας με 1-0 του Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Το γκολ του Φλόρες στο 65΄ έμελλε να χαρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη (μετρούσε 4 ήττες και μία ισοπαλία) και δεύτερη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου, βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών και έξι στην τελευταία επτάδα αγώνων.

Με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» παίζει την επόμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να υποδέχεται την Λαμία.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης (90΄ Μπακοδήμος), Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης (81΄ Μεντόσα), Μπαρμπόσα (81΄ Λούι), Κορνέλιους, Ντουάρτε, Φλόρες, Μόρσεϊ, Μαλής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζ. Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα (52΄ Ματέι Φλορεντίν), Μπαξεβανίδης, Φατιόν (82΄ Ντάουντα), Κάστρο, Παμλίδης, Μαρτίνες (59΄ Σλίβκα), Τσιλούλης (82΄ Φαν Λα Πάρα), Ιωαννίδης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments