Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Νίκη με πολύ ένταση (pics)

Νίκη με πολύ ένταση (pics)

0
23
Dodekanisos

Εντάσεις είχε το παιχνίδι του Ορφέα με την ΑΕ Λέρου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3 – 0 ωστόσο τελείωσαν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες λόγω τριών αποβολών! Παράπονα από τον διαιτητή Μιχάλη Μάμμη είχαν και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι «φωνάζουν» για ένα γκολ που πέτυχαν μόλις στο 3’ και το οποίο ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη οφσαίντ. Ο Ορφεάς ήταν αρκετά καλός στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Παντελή Ζωάννου, κατάφερε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του και να προηγηθεί με 2 – 0 βάζοντας γερά τις βάσεις για να πάρει το «τρίποντο». Στις αρχές της επανάληψης πέτυχαν άλλο ένα γκολ με αποτέλεσμα να «κλειδώσουν» τη νίκη. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε κακό ενώ είχε και πολλές αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων. Παρά το ότι τα πάντα ουσιαστικά είχαν κριθεί, τα πνεύματα ήταν οξυμένα μέχρι και το 90’.
Μόλις στο 3’ ο Φουντής πλάσαρε από κοντά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ αυτό ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του κ. Παρτσακουλάκη.
Στο 18’ ο Ζωάννου με ένα πολύ όμορφο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 23’ μετά από φάουλ του Ηλία και κεφαλιά του Τσάτσοιυ, ο Ερνίκιολης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 31’ ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 42’ μετά από σέντρα του Ζωάννου, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0.
Στο 48’ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου στον Τσαγγάρη, αυτός με πλασέ από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μάμμης και «βοηθοί» του ήταν οι Παρτσακουλάκης και Σαρρής. Στο 57’ αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος για εξύβριση αντιπάλου, στο 81’ ο Τσαγγάρης ο οποίος σύμφωνα με τον διαιτητή χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης και στο ίδιο λεπτό ο Βιδίνης ο οποίος πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον διαιτητή για την αποβολή του συμπαίκτη του και προφανώς κάτι θα του είπε.
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνίκιολη, Γαλουζής (80’ Σκιαθίτης), Οσάφι, Βιδίνης, Παντελίδης, Κουλουριώτης, Ροδίτης (65’ Γκρέμσι), Κιάρι, Τσαγγάρης, Ζωάννου (77’ λ.τ. Μπότσης), Παπαδόπουλος
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Ντασκαγιάννης, Φουντουλάκης, Ελένης, Καρπάθιος, Μπάκας, Τσάτσος (71’ Τσιάφυλας), Α. Πλόχωρος, Ηλίας, Α.Ν. Πλόχωρος (63’ Κουρεβέλης), Φουντής, Καράγκιολης (53’ Γιαννουκάς)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/orfeas_ael/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments