Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκη με ”τεσσάρα”

Νίκη με ”τεσσάρα”

0
DSCN4019
Dodekanisos
”Ντόρτια” έφερε ο Ιάλυσος 97 αφού κέρδισε με το ευρύ 4-1 την ομάδα του Ο.Φ.Ιστρίου. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή ότι είναι ανώτερη ομάδα έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και νεαρούς παίχτες με αντοχές και ταλέντο. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο πήραν σχετικά γρήγορα το κεφάλι στο σκορ, αλλά 8 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς με εκτέλεση φάουλ του Σαράντη. Στην συνέχεια του αγώνα και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα και με αυτό πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι ομάδου του Λάζαρου Θρουμβουλόπουλου συνέχισε να έχει την υπεροχή, με τους γηπεδούχους να καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες για να αντισταθούν, όμως οι δύο τραυματισμοί (Φύκα και Λόλι) επιβάρυναν την ήδη βεβαρημένη κατάσταση στην οποία βρισκοταν με αποτέλεσμα οι Τριαντενοί να τους φιλοδωρήσουν με ακόμη δύο γκολ μέχρι τη λήξη τοου αγώνα.

Φάσεις/γκολ

4΄Ο Λαζίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 0-1.

12΄Ο Διακοηλίας ανέτρεψε τον Σαράντη  στο ύψος της περιοχής και σε προφανή θέση για γκολ με τον διαιτητή να του δείχνει  κίτρινη  κάρτα αντί κόκκινη. Το φάουλ εκτέλεσε ο ίδιος ισορροπώντας το παιχνίδι, 1-1.

15΄Σουτ του Κόκα μέσα από την περιοχή αποκρούει ασταθώς ο Περσελής.

17΄Σέντρα από αριστερά, από κοντά ο Διακηλίας έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

19΄Από κάθετη του Ζωάννου, ο Σαχίνης το μακρινό σουτ στα χέρια του Περσελή.

29΄Ο Λαζίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ,ο Δράμης έπιασε το σουτ και ο Τσαγκαράκης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

36΄Ο Σαχίνης πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 1-2.

62΄Ο Λαζίδης με σουτ έξω από την περιοχή και με τη βοήθεια του αέρα έγραψε το 1-3.

79΄Ο Καβουκλής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι και τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

82΄Το 1-4 διαμορφώθηκε από τον Κωστάκη με πέναλτι που κέρδισε ο Ζωάννου.

Από τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Σαράντης, Τσιμπούκας, Τσαγκαράκης και από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανείς με κορυφαίους τους Λαζίδη, Ζωάννου, Διακοηλία και Γκλάβα.

Aνεκτική η διαιτησία του Σάββενα . Πολύ καλοί οι βοηθοί Λάμπρου Εύη και Χαροκόπος.

Ο.Φ.Ιστρίου: Περσελής, Χελμής, Γιαννίκος, Λόλι(21΄λ.τ. Φύκας, 67΄λ.τ. Καβουκλής), Τσαγκαράκης, Σταυρίδης, Αλεξανδράκης, Σαράντης, Τσιμπούκας, Ζωάννου, Βαγιανάκης.

Ιάλυσος 97΄: Κολίλα, Διακοηλίας(82΄Γιαννόπουλος), Μακρής, Κόττορος, Λαζίδης, Γεροντής, Δράμης(67΄Κωστάκης), Γκλάβας, Σαχίνης, Κόκα, Ζωάννου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments