Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη και στον Αρχάγγελο!

Νίκη και στον Αρχάγγελο!

4
foivos aris2
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε και από τον Αρχάγγελο ο Φοίβος Κρεμαστής ο οποίος επικράτησε με 2 – 0 του τοπικού Άρη σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Τα γκολ τα οποία έκριναν την αναμέτρηση, σημείωσαν οι Ευτύχης Τζιβίλογλου και Γιάννης Αρχοντούλης. Πλέον, η ομάδα της Κρεμαστής περιμένει την απόφαση της δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την τύχη του εκτός έδρας αγώνα με τον Καλυμνιακό.
Ευχετήριο στον Γκινή
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, θέλει μέσω της παρούσας ανακοίνωσης να εκφράσει τα πιο ειλικρινές του ευχές για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή Φανούρη Γκινή. Ο Φανούρης, που υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα μας, έχει τις ευχές όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ. Είμαστε σίγουροι ότι ο Φανούρης θα επανέλθει ακόμα πιο δυνατός και αποδοτικός στους αγωνιστικούς χώρους και θα συνεχίσει να μας χαρίζει όμορφες στιγμές με τις ικανότητές του».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Souvlatzis..
Souvlatzis..
9 years ago

bravo foivara oti kai na kanoun osous kai na plirsoun panta ti plati mas tha vlepoun… +3 kaI den mas stamataei tipota kai ase ta elafia na xairontai pou ksekiname emeis me +3 den tous ta pane kala mou fenete..

psistieris
psistieris
9 years ago

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ . ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΩΝΑΣΗΔΕΣ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΚΕΜΠΑΠ
ΚΕΜΠΑΠ
9 years ago

ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ1
ΔΙΑΓΟΡΑΣ-Α ΕΘΝΙΚΗ

karvounas
karvounas
9 years ago

[quote name=”psistieris”]ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ . ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΩΝΑΣΗΔΕΣ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.[/quote]
oi souvlatzides einai gia na kanoun like sto fb sta sxolia tou nikola tou proin elafiou..