Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη για τον Αστέρα Μασ.

Νίκη για τον Αστέρα Μασ.

0
DSCN2151
Dodekanisos
Επανήλθε στις νίκες ο Αστέρας Μασσάρων, καθώς επικράτησε με 2 – 0 του Ανταγόρα εντός έδρας. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι, είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και συχνά επισκέπτονταν την εστία του τερματοφύλακα του Ανταγόρα Χατζηβασίλη, δημιουργώντας κλασσικές ευκαιρίες. Σε μια από αυτές στο 29’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ανταγόρα, ο Πλαγγέντης με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηβασίλη. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα η ομάδα από την Κω προσπάθησε να πιέσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 58’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Αμπελάς, έβγαλε τον Πλαγγέντη απέναντι από τον Χατζηβασίλη, με τον πρώτο να τον περνάει και να σκοράρει σε κενή εστία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης με βοηθούς τους Μαυρουδή και Παπαγιαννίδη.

Αστέρας Μασσάρων: Στεργιανάκης, Μπάρτζος, Κουρμαδιάς, Κιλασίν, Κυριακάκης, Κατσουρός, Αμπελάς, Λούπος, Μίρτσεφ, Σκούμπρος (65΄ Μπότσης), Πλαγγέντης (60΄ Χατζηκώστας)

Ανταγόρας:Χατζηβασίλης, Θεοδώρου, Στεργαλλάς, Μοσχοβάκης, Ξυπολιτάς, Ερνάλντο, Στεργιώνης, Μήτρου (70΄ Φούκης Χ), Εξήντας (50΄ Καλσάτος), Τόρε, Πλατέλλας (75΄ Μπάση)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments