Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αναπνέουν μόνοι τον “Α.Ε.Ρ.Α.” της κορυφής

Αναπνέουν μόνοι τον “Α.Ε.Ρ.Α.” της κορυφής

3
DSCN0120
Dodekanisos
Οι ευλογίες του παπά Ευάρεστου -κατά κόσμο Παναγιώτη Ηλία-που τιμήθηκε από την ομάδα του Απόλλωνα πριν την έναρξη του αγώνα για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα, φαίνεται πως έπιασαν τόπο ,αφού κέρδισαν με 3-2 την γειτονική ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α. , νίκη που έβαλε τον Απόλλων μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας να οδηγεί την κούρσα της Α΄κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο πρώτο εισκοσάλεπτο και με σίγουρες πάσες ,ορθολογική ανάπτυξη και κρατώντας τις σωστές αποστάσεις μεταξύ τους ήλεγχαν το παιχνίδι και έβγαιναν απειλητικά μπροστά κάθε φορά που έβρισκαν χώρο. Η κεφαλιά του Τριχιά στο 14′ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Αφαντενούς να προηγηθούν στο σκορ , αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στην επανάληψη ο Πέτρος Ρουτζιέρης αναγκάστηκε να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Τριχιά που αποτελεί παίχτη “βαρόμετρο” στην ομάδα (είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς )με αποτέλεσμα να χαθεί η ισορροπία και σε συνδυασμό με την κούραση που είχε αρχίσει να γίνεται εμφανής, η ζυγαριά έγειρε προς τους γηπεδούχους που ανεβάσαν κατακόρυφα απόδοση και “έχτισαν” μια κάποια διαφορά ασφαλεία που θεώρησαν πως είναι αρκετή , αλλά όχι τόσο όσο νόμιζαν ,αφού οι φιλοξενούμενοι με ένα “τσαφ” μπήκαν στο παιχνίδι(2-1). Ο Απόλλων στη συνέχεια με συνεχείς αντεπιθέσης και με την “τριανδρεία” Μαυρομούστακου- Καντιμοίρη- Αρχοντούλη που ανέβαιναν με θράσος στα αντίπαλα καρέ , έφτασαν το σκορ 3-1 κάνοντας τους φιλάθλους τους να παραλυρούν , με τον Κυριαζής στις καθυστερήσεις να μειώνει εκ νέου σε 3-2, μη έχοντας το χρονικό περιθώριο για κάτι περισσότερο. Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σάββα Χατζηνικόλα που χάθηκε πριν λίγες μέρες.Τέλος η διοίκηση του Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδος κ. Κώστα Παπαστεργίου για την προσφορά του στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα καθώς και το ότι παραμένει κοντά στο σύλλογο παρά την παραίτητηση του.

Φάσεις/γκολ
14′ Στο δεξί δοκάρι σταμάτησε η κεφαλιά του Τριχιά μετά από σέντρα του Στεγαλλά.
23′ Ο Λατσός έβγαλε σέντρα για τον Τριχιά στο κέντρο, ο τελευταίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Καραγιάννη να διώχνει με αυτοθυσία πέφτοντας στη σωτή πλευρά.
28′ Στην αγκαλιά του Δερζέντα κατέληξε το σουτ του Μαυρομούστακου από πάα του Δημητρά.
41′ Ο Λαουδίκος έπιχείρησε σέντρα-σουτ με τον Καραγιάννη να “μαζεύει” τη μπάλα πριν προλάβει ο Τριχιάς να την σπρώξει στα δίχτυα.
63′ Από σέντρα του Καντιμοίρη, ο Μαυρομούστακος με σουτ στη κίνηση άνοιξε το σκορ, 1-0.
71′ Ο Καντιμοίρης ανατράπηκε από τον Δερζέντα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαυρομούστακος κάνοντας το 2-0.
78′ Ο Στεργαλλάς έβγαλε σέντρα στην καρδιάς της άμυνας, εκεί βρέθηκε ο Κυριαζής που έκανε το σουτ χωρίς πολύ σκέψη, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Καραγιάννη που αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, 2-1.
83′ Ο Καντιμοίρης με σουτ από πλάγια θέση μετά από ασίστ του Αρχοντούλη “έγραψε” το 3-1.
88′ Ο Συμεωνίδης έκανε φάουλ στον Τζότζολη λίγο έξω από την περιοχή, φάουλ που εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας το πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγιάννη.
89′ Στο αριστερό δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μαυρομούστακου από το ύψος της περιοχής.
92′ Ο Δερζέντας απόκρουσε ασταθώς το σουτ του Αρχοντούλη από πλάγια θέση , η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Κανντιμοίρη που έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Α΄βοηθό Πλακογιάννη να το συλαμβάνει σε θέση οφσάιντ.
93′ Ο Κυριαζής αμαρκάριστος με πλασέ μέσα από την περιοχή ,μετά από πάσα του Στεργαλλά, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Εξαιρετική η διαιτησία του Αντωνά με βοηθούς τους Πλακογιάνη και Κακάνη.

Από τον Απόλλων δεν υστέρησε κανείς ενώ από τον Α.Ε.Ρ.Α διακρίθηκαν οι Κυριαζής, Τριχιάς, Λαουδίκος, Στεργαλλάς.

Aπόλλων Κ.: Καραγιάννης, Φυλακούρης, Κίτσος(88′ Σταυρής), Συμεωνίδης, Χατζηγεωργίου, Πλύγκος, Δημητράς(72′ Μουτσοντέμι), Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης, Γενημαχλέλης(91′ Ορφανός Α.)

Α.Ε.Ρ.Α: Δερζέντας, Λαουδίκος, Καλογήρου, Κατσιδώνης, Κωστάκης, Ντίκ, Λατσός(64′ Γιώργου), Γιαννακάκης, Τριχιάς(46′ Τζότζολης), Στεργαλλάς, Κυριαζής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lidi7
lidi7
12 years ago

θελουμε και βίντεο

news12
news12
12 years ago

[quote name=”lidi7″]θελουμε και βίντεο[/quote]

Το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα θα είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά

lidi7
lidi7
12 years ago

θα μας παρει ο ύπνος..ξέρω είναι δύσκολο αλλά μιας και δεν είδα τον αγώνα θα περιμένω