Αρχική Επικαιρότητα Νέος «γύρος» έντασης στο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

Νέος «γύρος» έντασης στο ΕΠΑΛ Ευόσμου! [vids]

0
Dodekanisos

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα συνεχίζεται η ένταση στο ΕΠΑΛ Ευόσμου της Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και εκτόξευσαν πέτρες. Περίπου 38 οι προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το «news247.gr», ομάδες κουκουλοφόρων, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών και πραγματοποίησαν πορεία στους γύρω δρόμους του ΕΠΑΛ Ευόσμου. Αργότερα η ΕΛ.ΑΣ κατόρθωσε να προβεί σε προσαγωγές ατόμων. 

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., «στην περιοχή του Ευόσμου, που τελούσε υπό κατάληψη, συγκεντρώθηκαν περί τα 100-120 άτομα, τα οποία αρχικά απέκλεισαν τον δρόμο έμπροσθεν του σχολείου ενώ στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων ρίπτοντας πέτρες και άλλα αντικείμενα».

Αργότερα, ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Η οδός Σμύρνης, όπου βρίσκεται το ΕΠΑΛ έχει αποκλειστεί. Ενώ πραγματοποιούνται τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το «grtimes.gr».

Την ίδια στιγμή, «σοκ» έχει προκαλέσει η χυδαία επίθεση στην ρεπόρτερ Ελίνα Τουκουσμπαλίδου. Η δημοσιογράφος περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν εναντίον της

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 38 προσαγωγές ατόμων από την Ελληνική Αστυνομία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments