Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Nέο τρίποντο για τον Ακουσίλαο

Nέο τρίποντο για τον Ακουσίλαο

0
Dodekanisos

Την νίκη με σκορ 3-1 επί του ΑΟ Σύμης πήρε ο Ακουσίλαος Φανών, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύο τέρματα πέτυχε ο Κόκκαρης και ένα ο Καραμολέγκος. Μείωσε προσωρινά ο Τσίκκης για την Σύμη.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε πολύ κακό ρυθμό. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μετά και την ολοκλήρωση των πρώτων 45′. Στην επανάληψη ο Ακουσίλαος μπήκε πολύ δυνατά και στο 55′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του Κόκκαρη. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 60′ και πάλι με σουτ του Κόκκαρη με σουτ μέσα από την περιοχή. Η απάντηση των τυπικά γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 62′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσίκκης με κεφαλιά νίκησε τον Αξιώτη για το 1-2. Στο 67′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόκκαρη ο Καραμολέγκος με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Συνθέσεις:

ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Χατζηπέτρος Σ (68′ Κατσαράς), Καραγιάννης, Χατζηπέτρος Ν, Στεφανής, Κυπριώτης, Ρίκκα, Χατζηπέτρος Μ, Kresei, Zrapi (78′ Hoxha), Λεβεντέρης (84′ Berzeshta), Τσίκκης.

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Θεοδοσίου, Κόκκαρης, Καραμολέγκος, Κρητικός, Κώστας, Παπαγρηγορίου (83′ Σάββας), Παπακωσταντίνου (90′ Χατζηδημητρίου), Σέντης (85′ Ράκας), Ατσίδης (28′ Γιορδαμνής), Αρφαράς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments