Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέο “διπλό”, κοιτάζει κορυφή ο Διαγόρας!

Νέο “διπλό”, κοιτάζει κορυφή ο Διαγόρας!

0
Dodekanisos

Ανεβάζοντας την απόδοση του στην επανάληψη, ο Διαγόρας έκανε ακόμα ένα σημαντικό “διπλό” και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη φορά επικράτησε στην Ηγουμενίτσα του Θεσπρωτού με 2 – 1. Μια εβδομάδα μετά την επιτυχία στα Τρίκαλα, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη απέδειξαν ότι δικαιούνται να διεκδικούν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο με τον Διαγόρα να μην απειλεί αλλά παράλληλα και να μην απειλείται, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν στην επανάληψη. Η ροδίτικη ομάδα, ανέβασε στροφές και πίεσε τον Θεσπρωτό σημειώνοντας δυο τέρματα με τον Γλυνό και παίρνοντας έτσι το σημαντικό προβάδισμα το οποίο διατήρησε ως το τέλος.

Στο 60′ μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Θεσπρωτού, ο Γλυνός με πλασέ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 66′ ο Γλυνός και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά, πέτυχε το 0 – 2 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον “γηραιό”.
Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Μπίκας με κοντινή κεφαλιά στο 72′.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Δημητρούλας, Σταυρίδης (79′ Τσιάτας), Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρες, Βουκομάνοβιτς (46′ Κόλλας), Μπίκας, Ντάλα Κόστα, Κωνσταντακόπουλος (71′ Κωνσταντίνου), Ευθυμίου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Αθανασίου (46′ Κασνέτση), Αυγενικού (55′ λ.τ. Πατσαρούχας), Πινιώτης, Γλυνός (68′ Γεωργίου), Γούλας, Μπαρμπαρούσης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments