Αρχική Ροδίτικα δελτία τύπου Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Ρόδος για Όλους”

Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Ρόδος για Όλους”

0
Dodekanisos

Τριάντα νέους υποψήφιους ανακοινώνει σήμερα, ο συνδυασμός «Ρόδος για Όλους». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου αναφέρει τα εξής:

Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη, τριάντα ακόμη νέους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ρόδος για Όλους» στελεχώνεται καθημερινά από ανθρώπους αγωνιστές, με προσφορά, με αξίες και ιδανικά που δεν έχουν δεσμεύσεις στα συμφέροντα.

Άνθρωποι από όλο το φάσμα του κοινωνικού και επαγγελματικού χώρου που πιστεύουν στο ίδιο όραμα: Τη συμμετοχικότητα, την εκπροσώπηση, το σχέδιο και τη συστηματική εργασία.

Ενεργοί πολίτες που μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις και αγωνίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με αγάπη και ευθύνη για τον τόπο τους, μπαίνουν στην μάχη και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ για μια Ρόδο που θα τολμά, θα διεκδικεί, θα παλεύει, θα αξιοποιεί, θα νικά. Για το Ροδίτη και τη Ροδίτισσα που δεν θα παραγκωνίζεται, αλλά θα εκπροσωπείται. Που θα νιώθει περήφανος και ασφαλής στον τόπο του.

Στις 8 Οκτωβρίου, ψηφίζουμε ΟΛΟΙ μαζί για μια ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Συνεχίζοντας αταλάντευτα τον αγώνα μας, η παράταξη «ΡΟΔΟΣ για ΟΛΟΥΣ», καλωσορίζει τους:

1.    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ2.    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ3.    ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦ4.    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΚΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ5.    ΒΑΡΒΑΡΑ  ΝΤΑΣΚΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ6.    ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΙΚΥ) ΦΑΚΕ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ7.    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ8.    ΔΑΝΙΗΛ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ9.    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ10. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΣΟΥΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ11. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ12. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ13. ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΣ14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ15. ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΛΛΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ16. ΜΙΧΑΗΛ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ17. ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΡΓΕΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ18. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΝΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ19. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ20. ΠΑΧΟΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ21. ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ22. ΣΑΒΒΑΣ ΜΠΑΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ23. ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΒΕΡΒΕΡΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦ24. ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ25. ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΙΕΩΝ26. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΡΙΖΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ27. ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ28. ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ29. ΦΛΩΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ30. ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments