Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Νέα μήνυση για βίαιο περιστατικό εναντίον οδηγού τουριστικού λεωφορείου

Νέα μήνυση για βίαιο περιστατικό εναντίον οδηγού τουριστικού λεωφορείου

0
Dodekanisos

30χρονος οδηγός τουριστικού λεωφορείου  κατέθεσε μήνυση εναντίον ιδιοκτήτη ταξί για απρόκλητη βία εις βάρος του.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος που εργάζεται στο τουριστικό πρακτορείο του πατέρα του,είναι οδηγός ανοικτού τουριστικού λεωφορείου, τα οποία εκτός των άλλων σημείων σταματούν και έξω από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, ιδιαίτερα τις ημέρες που έχει κρουαζιερόπλοια.

Η αποβίβαση και επιβίβαση των πελατών του λεωφορείου στο τουριστικό λιμάνι, απαιτεί ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 15΄ λεπτών και ειδικά η επιβίβαση που απαιτεί έκδοση εισιτηρίων (με πιστωτική κάρτα ή μετρητά) και ασφάλιση των επιβατών με ζώνες, ενώ ιδιαίτερη επιμέλεια απαιτείται όταν υπάρχουν παιδιά, ηλικιωμένοι και άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες.

Εκεί σταθμεύουν πολλές φορές  και ταξί προς αναζήτηση πελατών. Στις 22 Αυγούστου 2017 περίπου στις 11.30πμ ο 30χρονος καταγγέλλει ότι βρισκόταν στο τουριστικό λιμάνι και επέβλεπε την επιβίβαση των τελευταίων επιβατών, όταν πλησίασε ένας οδηγός ταξί μέλος της διοίκησης, ο οποίος  θεωρώντας ότι παρέμενε περισσότερο χρόνο στη στάση, άρχισε να εξυβρίζει τον ίδιον αλλά και τον  ιδιοκτήτη του πρακτορείου και των λεωφορείων, δηλαδή τον πατέρα του.

Την στιγμή που εγίνοντο αυτά και χωρίς να τον αντιληφθεί, αισθάνθηκε ξαφνικά κάποιον να τον πιάνει από τον λαιμό, κάνοντας του κεφαλοκλείδωμα από πίσω, τόσο δυνατά που κόπηκε η αναπνοή του.

Υποστηρίζει ότι του φώναζε να τον αφήσει γιατί πνίγεται, όμως αυτός συνέχιζε να τον στραγγαλίζει με όλη του την δύναμη σε σημείο που άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του από την έλλειψη οξυγόνου.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό και για ότι συνέβη εκείνη την ημέρα, ο 30χρονος κινήθηκε νομικά εναντίον του οδηγού ταξί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments