Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέα εντός έδρας γκέλα για Ηρακλή

Νέα εντός έδρας γκέλα για Ηρακλή

0
Dodekanisos

«Ζημιά» και στα Μαριτσά έκανε ο πάντοτε επικίνδυνος Κλεόβουλος. Η ομάδα της Λίνδου «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας (1 – 1) στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών και «έκοψε» έτσι δυο πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα του Κώστα Πάττα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν έξυπνα δίνοντας χώρο στον αντίπαλο τους και βγαίνοντας μπροστά με τις αντεπιθέσεις θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των επιθετικών τους. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο τα κατάφεραν και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας μάλιστα και ένα πέναλτι με το οποίο θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ και ίσως το παιχνίδι να έχει διαφορετική εξέλιξη. Ήταν το 15’ όταν ο Γεωργαλής ανατράπηκε από τον Χρυσανθή και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Εκτέλεσε ο «παθών» αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατάφερε να αποκρούσει. Από εκεί και πέρα το σκηνικό διαφοροποιήθηκε μιας και οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα πήραν τα πάνω τους αισθητά και πήραν τα ηνία του παιχνιδιού. Λίγο αργότερα μάλιστα και συγκεκριμένα στο 21’ ο Αθανασίου με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 1. Ο Ηρακλής μόνο προς το τέλος του ημιχρόνου βρήκε και πάλι στα πατήματα του και λίγο πριν την ανάπαυλα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Παπαδημήτρη (1 – 1).

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα αυξήθηκε κατά πολύ και η μπάλα ανεβοκατέβαινε από την μια περιοχή στην άλλη καθώς και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν με αξιώσεις το δεύτερο τέρμα που ενδεχομένως θα τους έδινε και τη νίκη. Ευκαιρίες δημιούργησαν και οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι χωρίς όμως κανένας να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι το παιχνίδι έμεινε στο 1 – 1 , αποτέλεσμα που άρεσε ασφαλώς περισσότερο στους Λινδιακούς.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Μπέκας, Σαρρής) ο οποίος απέβαλλε στο 81΄ τον Κουκουτσέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Παγκράτης, Τσούφιος, Λερογιάννης (90’+ Αναγνώστου), Φελεσάκης (22’ Ανδρεόπουλος), Σκόρπος, Σπάρταλης, Κούρος, Γεωργαλλής
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Χαμιτάϊ, Μαριεττάκης, Τσελεπίδης (5’ λ.τ. Μπαϊρακτάρης), Γιατσιάτσος, Τσιάτσος (71’ Ευαγγελίδης), Κουκουτσέλας, Ταγκάεφ (92’ Ε. Κακλαμάνος), Χατζηνικόλας (87’ Κολιοκώστας), Α. Κακλαμάνος, Αθανασίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments