Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Nάκας: “Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση”

Nάκας: “Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση”

0
Dodekanisos

Tις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Α.Σ Ρόδος πραγματοποίησε μέσω του news12.gr ο 24χρονος επιθετικός Στέλιος Νάκας. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στους “πράσινους”, αλλά και τους στόχους του με τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Ρόδου. Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της ομάδας προς το πρόσωπό μου και μετά από κάποιες συζητήσεις που έκανα με τον προπονητή και την διοίκηση αποφάσισα να έρθω. Ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα είναι ότι η ομάδα θέλει να κυνηγήσει την πρώτη θέση και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο. Γνωριζω πως είναι μια ιστορική ομάδα και πως είναι η ομάδα της πόλης”.

Για το εάν η Ρόδος μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο..

“Θεωρώ πως η Ρόδος έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει την πρώτη θέση και γι’αυτό ήρθα, ώστε να την βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό και αν μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειάζεται για να συνεχίσουμε στον δεύτερο γύρο ακόμα καλύτερα. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Η ομάδα έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments