Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ!»

«Να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ!»

0
DSC09876
Dodekanisos

Mε στόχο μία καλή και ανταγωνιστική πορεία θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας η ομάδα του Διαγόρα Βατίου σύμφωνα με τον Γιώργο Τύρελη. Ο έμπειρος γκολκίπερ αναφέρεται μέσω του news12 με τα καλύτερα λογία τόσο για την προετοιμασία της ομάδας όσο και για τον προπονητή του Γιάννη Καμπούρη τον οποίο θεωρεί «δάσκαλο» για τα νεαρά παιδιά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τύρελη:

-Πώς βλέπεις την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας;
«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής κυλάει πολύ καλά. Δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας και σιγά σιγά μέσα από τα φιλικά παιχνίδια αποκτάμε αγωνιστικό ρυθμό και βελτιώνουμε τις όποιες αδυναμίες μας».

-Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας την νέα σεζόν;
«Σε ένα πρωτάθλημα που σίγουρα θα είναι δύσκολο, η ομάδα έχει ξεκάθαρο στόχο να είναι πάνω απ’όλα αναταγωνιστική και να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία. Επίσης θέλουμε να τερματίσουμε υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα απ΄ότι πέρσυ».

-Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι μας και να δικαιώσω τον προπονητή μου Γιάννη Καμπούρη που με εμπιστεύθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά».

-Πιστεύεις πως η ομάδα θα είναι έτοιμη την χρονική περίοδο που χρειάζεται;
«Υπάρχει σχεδόν ένας μήνας μπροστά μας για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως αν όλοι οι ποδοσφαιρίστες μας, δείξουν την κατάλλήλη αφοσίωση όλα θα πάνε καλά».

-Την άποψη σου για τον προπονητή σου Γιάννη Καμπούρη.
«Ο προπονητής μας Γιάννης Καμπούρης είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Θεωρώ πως οι νεαροί παίκτες που είναι αρκετοί αυτήν την στιγμή στην ομάδα μας, είναι τυχεροί που δουλεύουν με τον συγκεκριμένο προπονητή «δάσκαλο». Του αξίζουν συνγχαρητήρια για την αφοσίωση και την δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments