Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Να πάμε σε ακύρωση της χρονιάς!»

«Να πάμε σε ακύρωση της χρονιάς!»

0
xristoforou
Dodekanisos

«Θα πρέπει να πάμε σε ακύρωση της χρονιάς. Αυτή είναι η γνώμη μου!». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πρόεδρο του Πολύστρατου Λαέρμων Λευτέρη Χριστοφόρου και είναι η απάντηση στο ερώτημα του news12 για το πιστεύει ότι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Ο κ. Χριστοφόρου, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο όπως κάποιοι λένε, θα πρέπει να έχουμε και πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα. Διότι αν όλα πάνε καλά αργότερα θα ανοίξουν και οι δουλειές και δεν θα μπορούμε να έχουμε ρόστερ. Θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ομαλά. Εξάλλου θα πρέπει να σκεφτούμε και το ότι ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, είναι …φαγητό χωρίς αλάτι. Με άδεια γήπεδα δεν γίνεται τίποτα. Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει δύναμη και ψυχολογικά και οικονομικά. Το προτιμότερο λοιπόν είναι να σταματήσουμε».

Ο πρόεδρος του Πολύστρατου αναφέρθηκε και στο θέμα των γηπέδων:
«Είναι προτιμότερο να ρίξουμε το βάρος στα γήπεδα μας και να γίνουν όλες οι παρεμβάσεις με την βοήθεια της Περιφέρειας και των Δήμων. Να εκμεταλλευτούμε έτσι αυτή την περίοδο και να προετοιμαστούμε για του χρόνου, αρχίζοντας από την αρχή και έχοντας υγεία».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments