“Να μιλήσουμε απευθείας στον Πούτιν, δεν υπάρχει άλλος δρόμος”

0
Dodekanisos

Είμαστε πιο κοντά σε μια πυρηνική ανταλλαγή από οποιαδήποτε άλλη στιγμή από την κρίση των πυραύλων της Κούβας τον Οκτώβριο του 1962», επεσήμανε με δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Robert F. Kennedy Jr.

«Κάποτε ο θείος μου, Τζον Φ. Κένεντι, είπε ότι η πρωταρχική δουλειά του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να κρατά τη χώρα εκτός πολέμου. Και το κατάφερε στα τρία χρόνια της θητείας του. Δεν έστειλε ποτέ στρατιώτη στο εξωτερικό. Κράτησε τη χώρα μακριά από το Λάος. Μας κράτησε μακριά από την Κούβα. Μας κράτησε έξω από το Βερολίνο δύο φορές το 1961 και μας κράτησε έξω από το Βιετνάμ».

«Αλλά ο θείος μου κατάλαβε ένα πράγμα για τον πόλεμο, και είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε σήμερα, επειδή είμαστε πιο κοντά σε μια πυρηνική ανταλλαγή σήμερα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή από την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας τον Οκτώβριο του 1962».
Τον Απρίλιο του 2022, οι Ρώσοι υπέγραψαν, και τώρα ξέρουμε, με τους Ουκρανούς, την αρχική συμφωνία ειρήνης που βασίστηκε στις συμφωνίες του Μινσκ και οι Ρώσοι είχαν ήδη αρχίσει να αποσύρουν τα στρατεύματά τους. Κι όμως οι ΗΠΑ. Ο Λευκός Οίκος έστειλε τον Μπόρις Τζόνσον εκεί για να τορπιλίσει αυτή τη συμφωνία».
«Πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό. Πρέπει να μιλήσουμε απευθείας στον Βλαντιμίρ Πούτιν και σε όλα τα μέρη και πρέπει να επιλύσουμε αυτήν την τρέλα προτού ξεκινήσουμε μια άλλη πυρηνική ανταλλαγή που θα κατέστρεφε όλη την ανθρωπότητα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments