Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να ξεκινήσουμε νικηφόρα!»

«Να ξεκινήσουμε νικηφόρα!»

0
16
Dodekanisos

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας έκανε μέσω του news12.gr ο προπονητής του ΑΕΡΑ Βαγγέλης Χοσάδας. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% , όμως θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Bαγγέλη Χοσάδα:
«Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα. Εμείς σαν ομάδα δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι όμως θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας. Όσον αφορά τον Ηρακλή Μαριτσών δεν έχω κάποια συγκεκριμένη εικόνα για το πως θα παρουσιασθεί φέτος, όμως όπως ξέρουμε τα Μαριτσά πάντα είναι σκληροτράχηλη ομάδα».
Κοντά σε συμφωνία με Τσβετκόφσκι
Στα μετεγγραφικά οι άνθρωποι του ΑΕΡΑ κινούνται γύρω από το θέμα του τερματοφύλακα Βέσελιν Τσβετκόφσκι και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί του. Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους γιατρούς Δρακιού Γεώργιο και Μιχαηλίδη Ιωάννη για τις ιατρικές εξετάσεις που προσέφεραν στους παίκτες της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments