Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Να αποτινάξει τη …μιζέρια της Γ’ Εθνικής

Να αποτινάξει τη …μιζέρια της Γ’ Εθνικής

0
Dodekanisos

Όρεξη, διάθεση και φιλοδοξία. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία που διαφάνηκαν ξεκάθαρα κατά την διάρκεια της «πρώτης» του Διαγόρα. Ο «γηραιός’ είναι ξεκάθαρο από πάρα πολύ νωρίς ότι έχει μεγάλη φλόγα για να φύγει από τη …μιζέρια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και να επιστρέψει άμεσα σε επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι η μόνη ομάδα από τους τρεις συνολικά εκπροσώπους της Δωδεκανήσου στη Γ’ Εθνική, που το λέει ξεκάθαρα ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Και αυτό φάνηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τις τοποθετήσεις που έκαναν λίγο μετά τον Αγιασμό τόσο ο μεγαλομέτοχος Κώστας Χρυσοχοίδης όσο και ο πρόεδρος Κώστας Στεφανίδης. Και οι δυο τους έστειλαν με στόμφο το μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς. «Ο Διαγόρας δεν ανήκει στη Γ’ Εθνική» και με βάση αυτό το …μότο θα κυλήσει κατά τα φαινόμενα η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Και προφανέστατα για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, μπορεί να γίνει μόνο με αυτό τον τρόπο. Με δύναμη, με πάθος και μεγάλη θέληση. Και αυτά τα στοιχεία ο «γηραιός» τα έδειξε με το καλημέρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments