Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μύρισε… Αγγλία στη Λάρδο!

Μύρισε… Αγγλία στη Λάρδο!

0
efklis lardos2
Dodekanisos

Σπουδαίο τρίποντο για τους Μαριτσενούς, αντίθετα καταδικαστική ήττα για τους “κυανόλευκους”

Ματσάρα με όλη τη σημασία της λέξης έγινε στο γήπεδο της Λάρδου, εκεί που ο Ηρακλής Μαριτσών κέρδισε με 5-3 τον τοπικό Ηρακλη βυθίζοντας τον ακόμα περισσότερο στον πατο της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και στο 13΄ ο Μπιλιάς με μακρινό σουτ έκανε το 0-1. Στο 37΄  Παπακωνσταντής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τριχιάς με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 42΄ οι Μαριτσενοί πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρίκη. Αυτό το σκορ ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη ξεκίνησε εξαιρετικά αφού στο 56΄ ο Καρίκης μετά την πάσα του Τριχιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης για το 3-5. Στο 62΄ ο Ταγκάεφ με πλασέ έκανε το 1-5, ενώ ο ίδιος παίκτης μείωσε και σε 2-5 δύο λεπτά αργότερα. Στο 77΄ ο Ταγκάεφ εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Σκυλλάς ωστόσο ο επιθετικός των Λαρδιακών από κοντά στην επαναφορά διαμόρφωσε το 3-5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Γιακουμάκης, Ορφανός)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Καντιμοίρης, Καμμάς, Καπιώτης, Μπραχούσι (79΄ Δημπαλής), Πάχου (46΄ Καλανδράνης), Κοντός, Νικηταράς, Ευαγγελίδης, Διακογεωργίου, Φάκκας (61΄ Διακολουκάς), Ταγκάεφ.

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής, Μπιγκό, Καρίκης Γ. (82΄ Βασιλώττος Ε.), Σκόρπος (67΄ Πατρίδενας), Μπιλιάς, Ανδρεόπουλος, Σαχίνης (54΄ Γιαννακόπουλος) Τσούφιος, Βασιλώττος Χ., Τριχιάς

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments