Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μυριαλλής: «Το εμβόλιο δεν θα λύσει το πρόβλημα βραχυπρόθεσμα»

Μυριαλλής: «Το εμβόλιο δεν θα λύσει το πρόβλημα βραχυπρόθεσμα»

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Την άποψη πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει μόνο αν υπάρξουν οι κατάλληλες εγγυήσεις, εξέφρασε ο Στέφανος Μυριαλλής. Ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Λίνδου παραχώρησε δηλώσεις στο news12, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο εμβόλιο, αλλά και για το μέλλον του στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:
«Κοίταξε δεν είναι μονολεκτική αυτή η απάντηση. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει εφόσον διασφαλιστούν τα προγράμματα τα οποία και εμείς θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για το ποιος θα μας το εγγυηθεί. Δεύτερον ποιος θα ελέγχει τους ποδοσφαιριστές μας αν έχουν τον ιό; Ποιος θα αναλάβει το κόστος; Και αν αρρωστήσουν ποιος θα αναλάβει την περίθαλψη τους; Αν πάλι αρρωστήσουν δύο παίκτες και ισχύει ένα πρωτόκολλο στο οποίο δεν θα μπορείς να αγωνιστείς, τι θα συμβεί; Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και βασικά η κάθε ομάδα μπορεί να έχει 18-20 παίκτες. Αν αρρωστήσουν οι πέντε με τι ενδεκάδα θα κατέβει; Ποιος είναι ο λόγος που θα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν τέτοια προβλήματα; Τα παιδιά μας δεν πήγαν σχολείο ακόμα και θα πρέπει να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο; Έπειτα οι επιχειρήσεις μας δεν άνοιξαν. Άρα ποιος θα εγγυηθεί για την ομάδα…»

Αναφερόμενος στο θέμα του εμβολίου, είπε:
«Όσον αφορά το εμβόλιο, άσχετα αν είναι σωστό ή όχι να εμβολιαστούμε, δεν θα λύσει το πρόβλημα βραχυπρόθεσμα. Καταρχάς το εμβόλιο χρειάζεται σε δεύτερο μήνα έναν επιπλέον μήνα για να βγει η δεύτερη δόση. Επιπλέον η πιθανότητα να μην αρρωστήσεις δεν είναι βραχυπρόθεσμα 20 ημέρες. Η επίδραση του εμβολίου μπορεί να είναι σε βάθος τριών μηνών. Ακόμα και να εμβολιαστείς σήμερα θα πρέπει να γίνει επανεξέταση σε περίπου έναν μήνα. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 20 μέρες του Φλεβάρη θα αρχίσει να έχει επίδραση η δεύτερη δόση. Ώστε να πούμε ότι δεν κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε. Επομένως στους δύο μήνες είμαστε υποψήφιοι να νοσήσουμε πάλι. Δεν γνωρίζω αν το σκέφτεται κάποιος αυτό το ενδεχόμενο».

Όσο για το δικό του μέλλον στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, τόνισε τα ακόλουθα:
«Δεν έχω κάποιο όραμα. Χρονιά με χρονιά το βλέπω εγώ. Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καθαρό μυαλό από κανέναν, για να πει θα μείνω έναν χρόνο, δύο ή 20 χρόνια. Αν δεν επιστρέψει η κανονικότητα στο νησί μας, δεν μπορεί κανένας να μιλήσει για ποδόσφαιρο. Και όσοι συζητούν για ποδόσφαιρο έχουν από πίσω τους κάποια δικά τους οφέλη. Το τοπίο είναι θολό για όλους. Όχι για την προεδρία, αλλά για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ λοιπόν εγώ να γνωρίζω αν θα είμαι πρόεδρος στην ομάδα. Όταν έρθει η κανονικότητα θα το δούμε πάλι. Κούραση δεν υπάρχει, παρά μόνο δυσκολία στην λειτουργία. Τέλος εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, αισιοδοξία και υγεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments