Αρχική Videos Μπουρλά: “Είμαστε έτοιμοι για τον εμβολιασμό των παιδιών έως 12 ετών”

Μπουρλά: “Είμαστε έτοιμοι για τον εμβολιασμό των παιδιών έως 12 ετών”

0

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, δήλωσε την Κυριακή στην εκπομπή “This Week” του ABC ότι είναι δυνατό να παρέχονται τόσο ενισχυτικά πλάνα για τον κορωνοϊό όσο και δόσεις για άτομα που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί. Το σχετικό ρεπορτάζ έχετι το abcnews.go.com.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η διευθύντρια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Rochelle Walensky, ενέκρινε τη σύσταση της ανεξάρτητης συμβουλευτικής επιτροπής προς τους ηλικιωμένους και άλλους ευάλωτους ιατρικά Αμερικανούς να λάβουν μια ενισχυτική λήψη του εμβολίου COVID-19 της Pfizer έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους. προσθήκη σύστασης για τρίτη δόση για άτομα που θεωρούνται υψηλού κινδύνου λόγω της θέσης εργασίας τους. Ο Μπουρλά χαρακτήρισε αυτή την απόφαση “πολύ καλή”.
«Ανυπομονούμε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όλους αυτούς τους ευάλωτους ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία», είπε ο Μπουρλά.

Στο μεταξύ, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, ο Μπουρλά έκανε τοποθέτηση για τον εμβολιασμό των παιδιών λέγοντας πως η εταιρεία του είναι έτοιμη να παρέχει εμβόλια. Την περασμένηΤετάρτη, η Pfizer δημοσίευσε τα πρώτα της δεδομένα ασφάλειας σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, καθησυχάζοντας τους γονείς ότι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο. Θα μπορούσε σύντομα να είναι διαθέσιμο για άτομα κάτω των 12 ετών. “Νομίζω ότι πρόκειται να πιστοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα πολύ σύντομα. Είναι θέμα ημερών και όχι εβδομάδων”, δήλωσε ο Μπουρλά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments