Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

0
psellas_sinentefksi
Dodekanisos
Πεπεισμένος ότι η χρονιά μπορεί να βγει χωρίς να αντιμετωπίσει η ομάδα οικονομικές δυσκολίες, είναι ο πρόεδρος της Ρόδου Χρυσόστομος Ψέλλας, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δήλωσε χθες στην «δσπορ». Μετά από σχετική ερώτηση που του κάναμε μας είπε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Ασφαλώς και μπορεί να βγει η χρονιά χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Φθάνει βέβαια αυτοί που μας υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν να το πράξουν. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να καλύψουμε τα ταξίδια που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και να πάρουν κάποια χρήματα και οι ποδοσφαιριστές.»
Ο κ. Ψέλλας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Το καλό είναι ότι η ομάδα δεν χρωστάει σε τρίτους. Όπου πηγαίνουμε πληρώνουμε. Δεν χρωστάμε ούτε σε πρακτορεία ούτε και σε ξενοδοχεία. Θέλουμε μόνο να καλύψουμε τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Θέλω να τονίσω όμως και πάλι. Αν αυτοί που μας υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν, είναι συνεπής, δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα.»
Στο μεταξύ, η διοίκηση του συλλόγου κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει «ζεστούς» τους παίκτες δίνοντας τους έναντι των χρημάτων που τους οφείλει. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα χρήματα που έχει δώσει στους «πράσινους» δεν είναι πάρα πολλά, ωστόσο είναι μια κίνηση καλής θέλησης ότι θέλει να είναι απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι τους.
πηγή: www.dimokratiki.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments