Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μπλάκ άουτ στο 85!

Μπλάκ άουτ στο 85!

0
Dodekanisos

Αν και πλησίασε αρκετά κοντά στους τρεις βαθμούς, ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να τους πάρει καθώς δέχθηκε γκολ στο 85’ από τα Χανιά στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει ισόπαλο με σκορ 1 – 1. Οι «κυανέρυθροι» για μια ακόμα φορά έκαναν την προσπάθεια τους αλλά συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα, που ήταν αρκετά συμπαγής και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα Χανιά έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους κυρίως από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μετά, όπου είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν έχοντας μάλιστα και δοκάρι. Στην επανάληψη, ο Διαγόρας κατάφερε να φανεί πιο δραστήριος σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 52’. Τα Χανιά δεν πτοήθηκαν καθόλου όμως, και προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι και πάλι προς τα καρέ του Τσέλιου. Σταδιακά αύξησαν την πίεση τους και βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 85. Συνολικά, τα Χανιά έδειξαν μια πολύ καλή ομάδα, πολύ πειθαρχημένη και μπορούμε να πούμε ότι είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής έκλεψε τις εντυπώσεις από αυτές που πέρασαν από τη Ρόδο.

Στο 10’ μετά από προσπάθεια του Σμυρλή από τα δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Αυγενικού στο ύψος της περιοχής. Αυτός έκανε το συρτό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 20’ ο Κάσσος έκανε ένα σουτ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 21’ ο Γεωργίου έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ντοριβάλ ο οποίος έκανε ωραία προσποίηση και σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει τελικά άουτ.
Στο 35’ ο Κάρλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ζιούλης από την καρδιά της άμυνας του Διαγόρα άπλωσε το πόδι του κάνοντας την προβολή με τη μπάλα να παίρνει φάλτσο και να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Τσέλιου, σε μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
Στο 38’ ο Βρεττός έκανε το σουτ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέλιου (άουτ).
Στο 52’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ, ο Μπαστακός λίγο έξω από την μικρή περιοχή κοντρόλαρε τη μπάλα και με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 85’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Macena από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάμπρου από τον Σύνδεσμο της Εύβοιας και «βοηθοί» του ήταν οι Νιδριώτης (Αθήνα) και Παγουράς (Βοιωτία)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46’ Κωστούλας), Ντοριβάλ (75’ Αλάεθ), Μασούρας, Σμυρλής (69’ Λινάρδος), Μπαστακός, Αυγενικού (69’ Αθανασίου), Γεωργίου (83’ Δημήτρουλας)
ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Carlos (75’ Παναγιωτούδης), Πλέγας, Βασιλόγιαννης (58’ Macena), Βρετός (66’ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος (58’ Sountoura), Κάσσος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments