Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μπήκε με το δεξί

Μπήκε με το δεξί

0
rodos_fostiras
Dodekanisos
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα η Ρόδος. Οι «πράσινοι», απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, επικράτησαν στο Δημοτικό Στάδιο με 1 – 0 χάρις σε ένα γκολ του Φράγκου, οκτώ λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι πάντως «καρδιοχτύπησαν» τους παίκτες του Σάββα Ορφανίδη, καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρια! Αυτό που μετράει όμως είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Το γκολ
Στο 82’ από κάθετη πάσα του Γκινή, ο Φράγκος πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 11’ ο Δωροβίνης έκανε ένα μακρινό σουτ, ο Τόππος απόκρουσε με τα δάκτυλα και η μπάλα αφού «βρήκε» και το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε κόρνερ
Στο 14’ ο Γκινής έκανε πάσα στο κενό χώρο και ο Φράγκος αφού απέφυγε και έναν αντίπαλο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ. Πλάσαρε αλλά ο Μπόκος έπεσε σωστά και κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
Στο 40’ ο Καντιμοίρης εκτέλεσε φάουλ και μετά από λανθασμένη απόκρουση του Μπόκου, η μπάλα στρώθηκε στον Πελέκη μέσα στην μεγάλη περιοχή. Αυτός εξαπέλυσε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε κόρνερ.
Στο 48’ μετά από φάουλ του Δωροβίνη, ο Τερζής έκανε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της έκανε πλασέ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Στο 53’ από βαθιά μπαλιά του Παπαδόπουλου στην πλάτη της άμυνας, ο Φράγκος έκανε πλασέ υπό πίεση αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από τπο κάθετο δοκάρι. Ήταν μια κλασική ευκαιρία για τη Ρόδο.
Στο 68’ ο Τασούλης έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Ντετόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καριοφύλλης (Γκοτζαμανίδης, Σινιοράκης) από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:­­­­­­­­­
ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Πατούχας, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Θαμνόπουλος, Δανάς (29’ Κιλασίν), Γκινής, Ορφανίδης (71’ Σώτα), Φράγκος (85’ Καρπαθάκης), Καταπόδης
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κοπέλας, Τασούλης, Μπούκουρης (85’ Παπαδημητρίου), Τερζής, Χουτζάϊ, Τσοπανάκος, Τζαναβάρας (83’ Πετρίτσης), Ντετόπουλος, Μπεθάνης (90’ Κούτρος), Δωροβίνης
Δείτε αργότερα στο news12 φάσεις και γκολ από το παιχνίδι αυτό.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments