Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μπήκαν οι …σκοτεινές δυνάμεις!»

«Μπήκαν οι …σκοτεινές δυνάμεις!»

8
DSC09161
Dodekanisos

Για το ντέρμπι του δευτέρου ομίλου της Β΄Κατηγορίας ανάμεσα σε Α.Ε.Κατταβιάς και Ποσειδώνα Καρπάθου μίλησε στην εκμπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM ο γενικός αργηγός της Α.Ε.Κατταβιάς Γιάννης Κυπριώτης. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για το ντέρμπι:
<<Στο προχθεσινό παιχνίδι παίχτηκαν οι κόποι μιας χρονιάς και από τις δυο ομάδες, άνισα θα έλεγα. Η ομάδα μου μέχρι και το 60΄ ήταν πρώτη στη βαθμολογία. Από εκεί και πέρα μπήκανε οι …σκοτεινές δυνάμεις του ποδοσφαίρου τις οποίες γνωρίζουμε εδώ και χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο>>.

Για τα λάθη του διαιτητή:
<<Είμαστε πάνω από 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, γνωρίζουμε αν είναι κάτι ανθρώπινο λάθος ή όχι,όποιος δει το βίντεο του αγώνα θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Όλοι οι φίλαθλοι στη φάση του πέναλτι αναρωτήθηκαν τι έδωσε, μόνο αυτό φτάνει>>.

Για την πορεία της ομάδας του:
<<Εμείς πήραμε μια ομάδα όπως όλοι γνωρίζουν, το περασμένο καλοκαίρι, λόγω ότι η προηγούμενη διοικηση παραιτήθηκε. Κάποιοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές σαν εμάς που είμαστε 15-20 χρόνια στη συγκεκριμένη ομάδα, την αγαπάμε πολύ και δεν θέλαμε να διαλυθεί όπως άλλα σωματεία. Αυτα που παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση ήταν μια σφραγίδα, τέσσερις μπάλες και μια στολή, τίποτα άλλο. Ούτε μεγαλοπαράγοντες υπήρξαμε ποτέ, ούτε μεγαλοπροπονητές έχουμε όπως σχολιάζουν διαδυκτιακά κάποιοι. Αυτό που προσπαθήσαμε από τον Μάιο να φτιάξουμε μια ομάδα πετραδάκι-πετραδάκι για να κατέβει στο πρωτάθλημα. Στην πορεία είδαμε πως έχουμε τις αντοχές και τις δυνάμεις να κατακτήσουμε τον τίτλο, δυστυχώς δεν μας άφησαν, μας τον έκλεψαν. Όσο για το ήθος της Α.Ε.Κατταβιάς εμείς κάναμε κάποιες εκδηλώσεις για να βοηθήσουμε ανθρώπους που είχαν ανάγκη όπως την ενέργεια με το μυελό των οστών. Και μέσα από την αγωνιστική μας εικόνα καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο προχθές. Μόνο υπερηφάνεια νιώθουμε για όλα αυτά τα πράγματα αλλά και για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας>>.

Για το ποιος τους <<έκλεψε>> το πρωτάθλημα:
<<Από τα 400 άτομα που ήταν στο γήπεδο ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Τα προβλήματα ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ευκλή, βγήκε μια κόκκινη σε παίχτη μας και μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές. Το ίδιο συνέβη και στα παιχνίδια με Ακουσίλαο και Απόλλωνα Καλυθιων. Στα 3 από τα 4 ντέρμπι παίζαμε με πάιχτη λιγότερο από το 50΄>>.

Για τις φάσεις στα πέναλτι:
<<Άλλοι λένε ότι το χερι στην πρώτη φάση του πέναλτι είναι μέσα, άλλοι οτι είναι έξω. Κάποιος που έχει στιγμιότυπο σε φωτογραφία μου είπε πως το χέρι είναι εντός περιοχής. Είναι μια δύσκολη φάση, δεν υπάρχει δόλος, αλλά είναι χέρι. Από την άλλη πλευρά στο πέναλτι του Ποσειδώνα Καρπάθου αν δούμε το βιντεο αποτυπώνεται η αλήθεια. Πέραν του πέναλτι είναι και η κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) που έδωσε στον ποδοσφαιριστή μας. Χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα πρωτάθλημα που αλλάζει την ιστορία ενός χωριού, μιας ομάδας. Στην περίπτωση του δεύτερου πέναλτι το έγκλημα είχε ολοκληρωθεί>>.

Απόδοση κειμένου: Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ροδος
Ροδος
8 years ago

Χαχαχαχαχαχα…..οταν ξυπνησεις παρε τηλεφωνο…..σκοτεινες δυναμεις….γελανε και οι πετρες….

παραγοντας
παραγοντας
8 years ago

όταν λες ότι το χερι στο πενελτυ που κερδισες ηταν μεσα στην περιοχη χανεις το δικαιο σου.η φαση είναι πεντακαθαρη.το πρωταθλημα το χαθατε εσεις που παρα τις μεταγραφες που εκανες το χειμωνα ειχες τοσες απώλειες στο δευτερο γυρο.μονοι σας το χασατε και φυσικα η αλαζονια σας που εάν παρω παράδειγμα το δικο μας παιχνιδι δεν ειχατε τα μουτρα να ζητήσετε βοηθεια στις καλυθιες μετα από αυτά που ειχατε κανει στο πρωτο γυρο. αυτό σαν παλιοι στο χωρο επρεπε να το ειχατε προβλεψει.

Eyklis
Eyklis
8 years ago

Χτύπημα στα πόδια ποδοσφαιριστή απο πίσω ενω η μπάλα έχει φύγει είναι κόκκινη. Αυτό για τον Ευκλή και τη κόκκινη που πήρατε στο Αγιο Σουλά αγαπητέ Γιάννη. Να τα λέμε σωστά! Το πέναλτι που πήρατε με τη Κάρπαθο είναι έξω απο τη περιοχή και για να διορθώσει το λάθος του ο διαιτητής έδωσε και το δικό τους! Και για να προλάβω κάποιους φυσικά και είναι λάθος και αδικία!

Oudeteros
Oudeteros
8 years ago

Μια ζωή έτσι ειστε..Ολο παράπονα..το χερι να ξεκαθαρισουμε ηταν εξω απο την περιοχή ..οσο για το πέναλτι που έδωσε στην Κάρπαθο ήταν 50-50 και το δίνεις και Οχι..Επιπλέον χαλασατε τοσα λεφτά και πηρατε τόσους παίχτες μονο για τον αγώνα με την Κάρπαθο και την άνοδο.. Οι καρπαθιοι είχαν 16 χρόνα βασικούς ..και εσεις 25ριδες και πάνω ..βαζετε αλλαγές υποτίθεται έμπειρους παίχτες ..και οι καρπαθιοι βαζουν για αλλαγη 16χρονο παιδι να κάνει ντεπούτο σε ντέρμπυ..αυτοι είναι οι διάφορα μεταξύ εσάς και την Κάρπαθο… μπράβο παλικάρια της Καρπάθου έχετε μελλον ..εκεί αξιζεται να είστε στην Α’

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
8 years ago

ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΤΙ ΕΙΔΟΥς ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙς ΚΑΛΥΘΙΕς?ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕς.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
8 years ago

EΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
8 years ago

ΡΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΕ,ΤΙ ΜΑς ΛΕς ΤΩΡΑ?Ο ΚΑΘΕΝΑς ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ??
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΥς ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΠΑΛΗ ΘΑ ΧΑΝΑΤΕ ,ΟΠΟΤΕ ,ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΦΙΛΕ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑς ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΙΑ ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥ.

Abcd
Abcd
8 years ago

Re paragonta na anoikseis ta podia kai na pareis fraga giati i omada su xrostaei pantou den legete voithia…xk