Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Μου αρέσει στον Ακουσίλαο»

«Μου αρέσει στον Ακουσίλαο»

0
kalimeris_giannis
Dodekanisos
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ακουσίλαο και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξέφρασε με δηλώσεις του στο www.news12.gr ο Γιάννης Καλημέρης. Ο νεαρός αμυντικός μετά από σχετική ερώτηση που του κάναμε, απάντησε ως εξής:
«Μου αρέσει η ομάδα και το κλίμα είναι πολύ καλό. Αν τα βρούμε, φυσικά και θα ήθελα να παραμείνω στον Ακουσίλαο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το πρώτο λόγο εξάλλου θα τον έχει η ομάδα μου»
-Είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου φέτος;
«Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν πήγα και τόσο καλά λόγω του ότι με επηρέασε ο τραυματισμός που είχα. Μετά πιστεύω ότι ανέβηκα και πήγα καλά. Είμαι ικανοποιημένος.»
-Ποια είναι η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα;
«Ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι οι πέντε ομάδες που προηγούνται στην βαθμολογία, μεταξύ αυτών και ο Ακουσίλαος φυσικά, δίκαια ξεχώρισαν. Επίσης θεωρώ πως δίκαια ο τίτλος πάει στο νησί της Κω γιατί οι δυο εκπρόσωποι του είχαν πολύ καλές ομάδες»
-Ποια είναι η γνώμη σου για την Δωδεκανησιακή διαιτησία;
«Πιστεύω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι συγκλονιστικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχει θέμα απειρίας σε ορισμένους και αυτό είναι ένα πρόβλημα.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments