Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μόσχου: “Δεν μπορούμε να παίξουμε φέτος”

Μόσχου: “Δεν μπορούμε να παίξουμε φέτος”

0
mosxos merkouris
Dodekanisos

Την εξεύρεση της «χρυσής τομής» όπως την χαρακτήρισε για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος καθώς θα είναι «αδύνατο να παίξουμε μπάλα», ζητάει από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου ο Μερκούρης Μόσχου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΑΣ Τήλος μιλώντας στην “Αθλητική Ροδιακή” επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Η γνώμη μου είναι ότι πάνω απ’ όλα θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μπει σε κίνδυνο η υγεία κανενός. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι είναι άδικο για τις ομάδες που έχουν στόχους είτε ανόδου, είτε παραμονής αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, τα πρωταθλήματα δεν είναι εφικτό να συνεχιστούν. Αν επανέλθουμε σε μια μεγαλύτερη κανονικότητα, θα έχουν ανοίξει και οι δουλειές οπότε όλες οι ομάδες θα έχουν προβλήματα στελέχωσης των ρόστερ τους. Οπότε το θεωρώ απίθανό να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Και αν συνεχιστούν δεν θα είναι σε καμία περίπτωση επί ίσους όρους. Κάποιες ομάδες δεν θα έχουν παίκτες να βάλουν να παίξουν».
Μιλώντας για την επόμενη ημέρα, τόνισε τα εξής:
«Θα πρέπει λοιπόν να βρεθεί η χρυσή τομή τουλάχιστον για τις ομάδες που έχουν ακόμα στόχους, γιατί θα είναι κρίμα. Ίσως το ενδεχόμενο μιας αναδιάρθρωσης να ήταν μια λύση για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη απόφαση. Ειλικρινά δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και το ποδόσφαιρο έρχεται μετά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments