Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μόνος στην κορυφή ο Ιάλυσος

Μόνος στην κορυφή ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ιάλυσος. Οι “ερυθροκίτρινοι” κέρδισαν με 3 – 2 και τον Παλληνιακό σε εξ’ αναβολής παιχνίδι τς Γ’ Εθνικής και είναι μόνος πρώτος στην κουρή της βαθμολογίας του 6ου ομίλου έχοντας και το απόλυτα (3Χ3=9).

Οι παίκτες του Σάκη Τερζή έκαναν μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον μαχητικό Παλληνιακό και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Οι γηπεδούχοι ήταν οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης σχεδόν σε όλη την διάρκεια, με εξαίρεση μόνο ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2 – 1 και για λίγο έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια όμως, ο Ιάλυσος ήταν η ομάδα που επέβαλλε τον δικό της ρυθμό και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του “Οικονομιδείου”. Είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της, την κυκλοφόρησε ωραία και με αρκετή υπομονή, προσπάθησε να βρει τον ελεύθερο διάδρομο προς την αντίπαλη εστία. Ο Παλληνιακός ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις επικίνδυνος δείχνοντας ότι είναι μια συγκροτημένη ομάδα, πάλεψε μέχρι και το τέλος καθώς δεν παράτησε τον αγώνα, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να …τρομάξει τον Ιάλυσο.

Οι “ερυθροκίτρινοι”, με ψυχολογία νικητή από το ξεκίνημα, έβαλαν τη μπάλα κάτω και με σωστή ανάπτυξη δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 12′ ο Ματσάδες έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι
Στο 19′ ο Γεωργίου πήρε τη μπάλα σε θέση φορ σούταρε αλλά ο Τσάκαλος απόκρουσε με τα πόδια. Η μπάλα στρώθηκε στον Περογαμβράκη που έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Ο Δελαπόρτας πήρε τη μπάλα σε θέση μέσα δεξιά και με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0. Εντυπωσιακό γκολ από τον παίκτη του Ιάλυσου.
Εντυπωσιακή κίνηση από το Περογαμβράκη στο ύψος της περιοχής στο 40΄. Κατέβασε περίτεχνα τη μπάλα , την έφερε μπροστά του και σούταρε δυνατά αλλά την έστειλε να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Ο Δελαπόρτας στο 51′ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, γύρισε συρτά τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και Κορέτα με προβολή και με την πίεση του Γκαμάλ (ίσως βρήκε) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 0.
Στο 53′ μετά από φάση διαρκείας στο ύψος της περιοχής του Ιάλυσου και ενώ η άμυνα δεν μπόρεσε να διώξει μετά από πολλές κόντρες, ο Ζέλο πήρε τη μπάλα και με ένα ξερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 1.
Στο 60′ μετά από λάθος της άμυνας του Παλληνιακού, ο Δελαπόρτας πάσαρε στον κενό χώρο στον Ρεκλείτη ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έφθασε απέναντι στον Τσάκαλο αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Παλληνιακού.
Στο 69′ ο Περογαμβράκης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ περίπου τέσσερα μέτρα από την περιοχή αλλά ο Τσάκαλος έπεσε στην αριστερή του γωνιά και απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 79′ ο Δημητρίου έπαιξε τη μπάλα με το χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μισέλ στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Τσάκαλου (3 – 1).
Στις καθυστερήσεις, Ο Ρ. Κωστόπουλος με προβολή από κοντά μετά από σέντρα του Σπ. Κωστόπουλο από δεξιά, μείωσε σε 3 – 2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Κόλα, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης (77’ Αθανασίου), Περογαμβράκης, Μισέλ, Γεωργίου (77’ Χειμωνέττος), Δελαπόρτας (83’ Ομπίνα) Κορέτα (57’ Βελλίνης)
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσάκαλος, Κουνάς (54’ Κωστόπουλος), Αρκούδας (63’ Μερκούρης), Γκαμάλ, Τρυφιάτης (67’ Κυριόπουλος), Δημητρίου, Ζέλο, Σάμπος, Ματσάδες (78’ Ρ. Κωστόπουλος), Μπιτίλης, Βλάχος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments