Μόνο το 4% των Ισραηλινών θεωρεί αξιόπιστο τον Νεντανιάχου

0
Dodekanisos

Μόνο το 4% των Ισραηλινών θεωρεί τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νεντανιάχου ως αξιόπιστη πηγή για τα όσα ισχυρίζεται αναφορικά με τον πόλεμο στην Λωρίδα της Γάζας! Αυτό το είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ ενδιαφέρουσας έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο Μπαρ Ιλάν!

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι μόνο το 6,63% των ανθρώπων που ταυτίζονται με το δεξιό στρατόπεδο στο Ισραήλ εμπιστεύονται τον Νετανιάχου ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τη στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα που ξεκίνησε μετά την Επιχείρηση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023. Ο Νεντανιάχου όχι μόνο θεωρείται ως αναξιόπιστη πηγή πληροφοριών, αλλά ένας μεγάλος αριθμός Ισραηλινών τον θεωρούν υπεύθυνο για την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικά, στην ερώτηση «ποιος είναι ο πιο υπεύθυνος για την αποτυχία της 7ης Οκτωβρίου;», το 44% των ερωτηθέντων κατηγόρησε τον Νετανιάχου. Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο μακροβιότερος Πρωθυπουργός στο Ισραήλ, θεωρείται τώρα και ο πιο αντιδημοφιλής ηγέτης στη χώρα. Μια έρευνα που διεξήχθη από το Channel 12, διαπίστωσε ότι ο συνασπισμός υπό τον Μπενιαμίν Νετανιάχου που κέρδισε 64 έδρες στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2022 θα μειωνόταν σε μόλις 45 έδρες στην Κνεσέτ, εάν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments