Αρχική Αθλητικά νέα Μόνο εμβολιασμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ;

Μόνο εμβολιασμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ;

0
@sportsroom
Dodekanisos

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Athletic», το Κατάρ ασκεί πιέσεις, ώστε το τουρνουά να διεξαχθεί μόνο με εμβολιασμένους. 

Το Κατάρ έχει αναλάβει την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2022, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο. Πρόκειται για μία τεράστια αλλαγή, καθώς τα προηγούμενα χρόνια το Μουντιάλ διεξαγόταν αποκλειστικά το καλοκαίρι. Μία ακόμα ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης έχει να κάνει με την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού

Το Κατάρ και ειδικότερα οι ιθύνοντες της χώρας, επιθυμούν να είναι απολύτως προστατευμένοι από τον κορονοϊό. Σε αυτή την λογική, εξετάζονται διάφορα ενδεχόμενα. Αυτό που έχει τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είναι να υπάρξει υποχρεωτικός και πλήρης εμβολιασμός των ποδοσφαιριστών. Όμως αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν εκφράσει ανοικτά την πεποίθησή τους να μην εμβολιαστούν. Οπότε η εναλλακτική επιλογή είναι τα τεστ, ανά τρεις ημέρες. 

Αν μη τι άλλο μιλάμε για ένα αρκετά κρίσιμο σταυροδρόμι. Αν οι πιέσεις του Κατάρ τεθούν σε εφαρμογή, ελλοχεύει ο κίνδυνος της απουσίας σημαντικών αθλητών εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιαστούν. Κάτι που αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα τους. 

Την ίδια στιγμή, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παραστούν στο Κατάρ για το Μουντιάλ, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments