Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Παστίδα!

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Παστίδα!

0
Dodekanisos

Ισόπαλες αναδείχθηκαν για την 21η αγωνιστική ο Αστέρας Παστίδας με την Αναγέννηση Ασφενδίου (2-2). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και προηγήθηκαν με τον Πη, και στην συνέχεια ο Θωνιάτης έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι με δυο γκολ του Μωυσάκου έφεραν το ματς στα ίσα.

Το παιχνίδι:

Στο πρώτο τέταρτο ο Αστέρας είχε κλείσει καλά τους χώρους και πίεζε αρκετά ψηλά, στην συνέχεια οι πράσινοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Στο 31′ ο Πολιάς επιχείρησε ένα σουτ από την περιοχή και ο Μιχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Σπύρου έβγαλε μια σέντρα αλλά έπιασε εύκολα ο Εμίραλη.

Στο 41′ ο Γιατσιάτσος έκανε πέναλτι στον Σπύρου ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πης και άνοιξε το σκορ (0-1).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου «απάντησαν» με ευκαιρία οι γηπεδούχοι, ο Θεοχαρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Θωνιάτης. Λίγα λεπτά αργότερα ο έμπειρος αμυντικός με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με αέρα δυο τερμάτων.

Κοντά στο 0-3 βρέθηκε η Αναγέννηση αλλά ο Σπύρου δεν κατάφερε να νικήσει ο Εμίραλη. Στο 59′ ο Μωυασάκος μείωσε με ωραίο σουτ για την ομάδα του Γιάννη Αρχοντούλη. Στο 74′ ο Λεωνίδου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μιχαλάκης έκανε μια άστοχη έξοδο και ο Μωυσάκος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-2. Η Αναγέννηση είχες ευκαιρίες και για τρίτο γκολ ωστόσο όσες φορές χρειάστηκε ο Εμίραλη είπε όχι!

Αστέρας Παστίδας: Γιάννης Αρχόντούλης : Εμίραλη, Αλαβάνος, Γιατσιάτσος, Καλαιτζίδης, Μωυσάκος, Λεωνίδου, Πολιάς (82′ Τριχάκης), Θεοχαρόπουλος, Κυρίτσης (71′ Καρδούλιας), Πρέτσι, Πεταυράκης

Αναγέννηση Ασφενδίου: Γιάννης Τσολακίδης – Ματθαίος Θωνιάτης: Μιχαλάκης, Θεοδώρου (32′ λτ Κόκκαλης), Ζαϊμι, Θωνιάτης, Σωτίρι, Φούκης, Γεροβασίλης, Πης, Μαυρίδης, Παπαχαραλάμπους (72′ Αρκούδας), Σπύρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments