Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στο Κορακόνερο

Μοιρασιά στο Κορακόνερο

0
evagoras malona1
Dodekanisos

Με ισοπαλία 2-2 έληξε η συνάντηση ανάμεσα στον Ευαγόρα και τον Άγιο Γεώργιο σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας. Το παιχνίδι είχε αρκετά καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος με τον Ευαγόρα να προηγείται στο 9΄ με 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος ενώ δημιουργήθηκαν και σοβαρές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες αλλά στο τέλος τα μοιράστηκαν όλα. Το 1-0 το πέτυχε στο 9΄ο Γρύλλης με δυνατό σουτ ,αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν το κατάφεραν. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51΄ο «Άγιος» κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κοστόφ αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Μουχατετάμι. Στο 54΄ο Πονιάς με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61΄ο Πονιάς έκανε την σέντρα, απέκρουσε με κεφαλιά ο Αρνίταλης αλλά η μπάλα χτύπησε, ευτυχώς για τον νεαρό του Ευαγόρα, στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παπαδόπουλος πήρε το ριμπάουντ αλλά η κοντινή κεφαλιά που έκανε ήταν άστοχη. Στο 64΄ από λάθος της άμυνας ο Πέθακας έκλεψε την μπάλα και με σουτ πέτυχε το 2-1. Στο 89΄ ο Πολυταρίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο στην περιοχή, πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Σκυλλαράκης και έκανε το 2-2. Στο92΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιωργάς.
Διαιτησία Γιαννουκάς – Κόκκαλης – Καλκαβούρας.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μουχατετάμι, Πελεκάνος, Κλιμαντής (58΄Αθανασίου), Πλασάτης (24΄λ.τ. Λυκοπάντης), Βασιλόπουλος, Πέθακας, Αρνίταλης, Κακολύρης (72΄Παπαντωνίου), Σαλονίτης, Γρύλλης, Πολυταρίδης
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Στελλάς, Γιωργάς, Πονιάς, Παπαδόπουλος, Κοντόγιαννος (76΄Κόπελλος), Γκίνος (56΄Λούππος), Σκυλλαράκης, Χατζηνικολού, Κοστόφ, Χατζημανώλης, Χατζηνικόλας (70΄Παλογιάννης)

-Στη φωτογραφία μια φάση από το σημερινό παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments