Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στις Φάνες

Μοιρασιά στις Φάνες

0
akousilaos damagitos
Dodekanisos

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Φανών, Ακουσίλαος και ΑΣ Τήλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας (1ος όμιλος).
Η ομάδα του Γιώργου Ξύπα μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 25΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με την κεφαλιά του Κουτσουμπάρη μετά το κόρνερ του Γιορδαμνή. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 38΄ ήρθε η ισοφάρηση με το πλασέ του Χριστοφή.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ οι «πράσινοι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπακωνσταντίνου. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε λίγα λεπτά αργότερα ο Ηρακλής Σακελλάρης μετά την πάσα του αδελφού του Κυριάκου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Μπέκας, Πλάτσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αλεξανδρής, Καραμολέγκος, Γιορδαμνής, Κουτσουμπάρης, Κώστας, Τσίγκριλας, Νικολίτσης ( 55΄ Ευθυμίου), Σάββενας, Χιουσενάι ( 70΄ Καραμούτας), Καβουκλής, Παπακωνσταντίνου
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Η., Ανγκόλι, Μόσχου ( 80΄λ.τρ. Καρασάββας), Οικονόμου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments