Αρχική Videos Μίσος Baerbock για Ρωσία και Putin!

Μίσος Baerbock για Ρωσία και Putin!

0

Νέα τοποθέτηση μέσω της οποίας βγάζει μίσος για τη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, από την Αναλένα Μπέμποκ. Αυτή τη φορά, η Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας με άρθρο της στην Guardian, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Γνωρίζουμε ότι στο άμεσο μέλλον, η Ρωσία του Προέδρου Πούτιν θα παραμείνει απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια στην ήπειρό μας και ότι πρέπει να οργανώσουμε την ασφάλειά μας ενάντια στη Ρωσία του Πούτιν, όχι μαζί της. Στην πρώτη στρατηγική εθνικής ασφάλειας της Γερμανίας, παρουσιάζουμε πώς επιδιώκουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε αυτή τη νέα φάση της εξωτερικής πολιτικής».

«Ενισχύουμε το ΝΑΤΟ ως εγγυητή της συλλογικής μας ασφάλειας. Ενισχύουμε τη στρατιωτική μας ικανότητα με ένα άνευ προηγουμένου πακέτο 100 δισ. ευρώ (86 δισ. £) και δεσμευόμαστε για τον στόχο αμυντικών δαπανών του ΝΑΤΟ. Οικοδομούμε μια γεωπολιτική Ευρωπαϊκή Ένωση που ανοίγει τις πόρτες της σε νέα μέλη, όπως η Ουκρανία, η Μολδαβία, οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και, μακροπρόθεσμα, η Γεωργία».

«Ο επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας σηματοδότησε μια ρήξη στον κόσμο. Για τη χώρα μου, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκουμε να προωθήσουμε την ειρήνη, την ελευθερία και τη βιωσιμότητα σε αυτόν τον κόσμο: ως εταίρος που αγκαλιάζει την ηγεσία του. Για κάποιους, αυτό μπορεί να είναι έκπληξη. Το πιο σημαντικό, πιστεύω ότι είναι θέμα ευθύνης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments