Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς στη Μαλώνα

Μοιράστηκαν βαθμούς στη Μαλώνα

0
Dodekanisos

Iσόπαλοι με σκορ (2-2) αναδείχθηκαν Άγιος Γεώργιος Μαλώνας και Ιππότες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν από τα πρώτα είκοσι λεπτά, όμως Ιππότες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα πριν από το ημίχρονο.

Στο 9′ ο Αφαντενός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0 για τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ στο 19′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η απάντηση των Ιπποτών ήταν άμεση και στο 31′ ήρθε το 2-1 με τον Εμίρογλου, ο οποίος με σέντρα -σουτ νίκησε τον Γέροντα, ενώ στο 44′ ο Μίτρο με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Γεώργιος ήταν καλύτερος και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. Αρχικά στο 70′ το σουτ του Κοντόγιαννου κατέληξε στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Φαρμακαλή σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι του Κοντογιάννη. Η τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις με την προβολή του Χατζημανώλη να περνάει αουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαβασιλείου με βοηθούς τους κ. Δημητριάδη και Γιαννούλη.

Συνθέσεις:

AΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Γέροντας, Κουτσουμπάρης, Κόπελος (60′ Παλογιάννης), Παρδαλού, Φαρμακαλής, Ζολτάν (51′ Κοντόγιαννος), Γιωργάς, Χατζηνικόλας, Κωστόφ, Χατζημανώλης, Αφαντενός (Κακκούλης Ε).

ΙΠΠΟΤΕΣ: Κοντογιάννης, Τσάκε, Μαρίνος, Νταϊλάνι, Μοσκιού (97′ Φάφα), Ντούσκου, Μίτρο (Ηλιόπουλος), Εμίρογλου, Ζήκας, Γκίνος, Χρυσοχός (83′ Λικάι).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments