Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

0
Dodekanisos

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι ΑΣ Χάλκης και ΑΟ Σύμης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο αθλητικό κέντρο της Χάλκης και μοιράστηκαν τους βαθμούς, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ρίκκα μόλις στο 9΄. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 17΄ο Τσιώνης έκανε το 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 32΄ έγραψε το 2-1 κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του. Στο 68΄ η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, ωστόσο ο Καβουκλής σημάδεψε το δοκάρι του Σπανού. Τελικά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζουρούδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2 χαρίζοντας έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Να σημειωθεί ότι η Χάλκη τελείωσε με 9 παίκτες λόγω της αποβολής των Τσιώνη και Καλλιώρα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Αυγενικού, Ζαχαριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνης (46΄ λ.τρ. Μιτζιρίκης), Παπανικολάου, Κατωκιτίδης (70΄ Νίκανδρος), Τσιώνης, Καλλιώρας, Κουλούμπρης, Φέρο, Καβουκλής, Φωτιάδης (94΄ Κυπραίος), Δράμης, Κάργας

ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Σπανός, Χατζηπέτρος Μ., Ρίκκα, Ράπι Γ., Στεφάνου, Χατζηπέτρος Ν., Καραγιάννης (46΄ Ζουρούδης), Λεβεντέρης Α. (79΄ Λιγκάνσι), Τσαουσέλλης, Λεβεντέρης Π. (46΄ Χότζα), Τσίκκης (86΄ Καραβαΐλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments