Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!

0
doxa aelerou
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο της Ψίνθου, Δόξα και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 11΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν ο Λυριστή Μ. σημάδεψε το δοκάρι του Βαρέλη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το σύνολο του Στάθη Φαρμακίδη πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το πλασέ του Μάλλιου.

Στο δεύτερο μέρος οι Ψινθενοί πίεσαν στο ξεκίνημα ωστόσο ο Άρης ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ για το 0-2. Στο 54΄ ο Μάλλιος με εύστοχο πέναλτι έγραψε το 0-2. Στην συγκεκριμένη φάση του πέναλτι ο Στελλάς που έκανε το πέναλτι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του κ. Δουλγέρη. Στο 64΄ ο Λυριστης Μ. με απευθείας φάουλ μείωσε σε 1-2 ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2). Η Δόξα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο σκόρερ Μιχάλης Λυριστής με τον Βαρέλη να αποκρούει και στην επαναφορά ο Μπατέστας με δυνατό σουτ να διαμορφώνει το 2-2. Οι Αρχαγγελίτες λίγο πριν το φινάλε έχασε μια καλή ευκαιρία να φύγει με τη νίκη όταν ο Σκυλλαράκης με απευθείας φάουλ ανάγκασε τον Ηλία να κάνει εκπληκτική επέμβαση ενώ η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Παπαγιαννίδης, Λάζος)

ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Στελλάς, Δαλκίδης (86΄ Ορφανός Χ.), Παναγιωτόπουλος, Σαββούλης, Κωστομοίρης Β. (57΄ Κουνελλές), Μπατέστας, Τσοπάνογλου, Χατζηνικόλας, Λυριστής Μ., Λυριστής Θ.

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Κοτσίκος (72΄ Σταμούλης – 81΄ λ.τρ. Μαρκόπουλος) , Θοδωρή, Παρδαλός,  Γκίκας (52΄ λ.τρ. Σκυλλαράκης), Γιαννιού, Συμεωνίδης, Πατσιαούρας, Κοντόγιαννος, Μάλλιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments