Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Ε.Α.Κ.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Ε.Α.Κ.

0
euagoras euklis
Dodekanisos

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ευαγόρα και τον Ακουσίλαο στο Ε.Α.Κ., για την 10η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ανέβασαν ρυθμό και απείλησαν σε ορισμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 70΄ ο διαιτητής κ. Σπάρταλης απέβαλε τον Παπακωνσταντίνου με απευθείας κόκκινη κάτι που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους των «πράσινων» οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο παίκτης δεν έβρισε καθόλου. Στο τελευταίο τέταρτο οι Φανενοί παρότι με 10 παίκτες πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το φινάλε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Καραγιάννης, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μιχαλάκης, Πιστόλας, Κλόντι, Πελαρδής (58΄ Αράπης), Αλαβέρας, Καρυοφύλλης, Πάνο, Καπέσιος, Κτιστάκης (63΄ Γιούργκεν), Μανιάς, Ζούνης

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Σαρίκος (88΄ Κρητικός), Ατσίδης (55΄ Παπακωνσταντίνου), Τσουβαλάς, Αρφαράς, Κώστας Μετ., Κοκκάρης, Γιορδαμνής, Κώστας Μιχ., Παπαγρηγορίου (80΄ Σάββας), Σέντης (86΄ Καραμολέγκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments