Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στη Λίνδο

Μοιρασιά στη Λίνδο

0
Dodekanisos

Από έναν βαθμό κατάφεραν να πάρουν Κλεόβουλος και Διαγόρας Β. καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο της Λίνδου, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες με τους Παπαοικονόμου και Κακλαμάνο. Από την άλλη οι Βατενοί έπαιζαν με κόντρα επιθέσεις απείλησαν με ένα φάουλ του Έλληνα στο 29΄. Στο 40΄ η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε και ο Γαϊτάνος με σουτ (η μπάλα κόντραρε και στον Έλληνα) έκανε το 1-0 το οποίο έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη μπήκε πιο δυνατά και στο 50΄ έφτασε στην ισοφάριση με τον Ζωάννου για το 1-1. Μάλιστα στο 65΄ έγινε η ανατροπή από τον Διαγόρα όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κακλαμάνου Μ. και μετέτρεψε σε γκολ ο Χαρτοφύλλης (1-2). Το σύνολο του Δημήτρη Δογιάμα δεν άργησε να απαντήσει και δύο λεπτά μετά ο Παπαοικονόμου με ένα απευθείας φάουλ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας (Μαυρουδής, Μοσχάτος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Χαμιτάι, Κουκουτσέλας, Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ., Παπαοικονόμου, Κολιοκώστας, Γαϊτάνος, Πιτσουρδάκης, Χαρίτος, Κακλαμάνος Α.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Ζερβός, Μοσχής, Ζωάννου Μ., Έλληνας, Πρέτσι, Ζωάννου Λ. (93΄ Σαββάκης), Καραγιάννης (71΄ λ.τρ. Θεοδώρου), Χαρτοφυλλης, Πουλάι (51΄ Παπουρδάνος), Χότζα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments