Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μήνυμα Παπαδημήτρη

Μήνυμα Παπαδημήτρη

0
papadimitris
Dodekanisos

Ικανοποίηση επικρατεί όπως είναι λογικό στις τάξεις του Ηρακλή Μαριτσών, όπως φάνηκε και στη χθεσινή συγκέντρωση παικτών και τεχνικής ηγεσίας στα αποδυτήρια του γηπέδου των Μαριτσών, παρουσία και του προέδρου του συλλόγου κ. Γιώργου Παπαδημήτρη. Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ανέφερε: «Συγχαρητήρια και μπράβο σας για τη μέχρι σήμερα παρουσία σας στο πρωτάθλημα, όμως χρειάζεται προσγείωση και υπευθυνότητα για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου στη δύσκολη έδρα του Ακουσίλαου, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε όπως όλες τις ομάδες μέχρι στιγμής. Ο Ακουσίλαος είναι φιλόδοξη ομάδα, το ίδιο όμως είμαστε κι εμείς».
Όσον αφορά την προετοιμασία για το ματς στις Φάνες, ο Μιχάλης Μανωλάς θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις απουσίες των μακροχρόνια τραυματιών Κούρου και Τσαλώλη. Αντίθετα ικανοποίηση επικρατεί για τη συμμετοχή των Αθανασίου και Παπαγεωργίου που επανήλθαν, ενώ στη διάθεση του κ. Μανωλά θα τεθεί και ο Γιακουμάρος, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα Κυπέλλου και ο οποίος το Σάββατο έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.
Κατά τα άλλα, γίνονται προσπάθειες, οι οποίες είναι σε καλό δρόμο, για να διοργανώσουν από κοινού, Ηρακλής και Φοίβος Κρεμαστής, χοροεσπερίδα για την οικονομική τους ενίσχυση. Οι δύο πρόεδροι συνεργάζονται για την συγκεκριμένη εκδήλωση και εντός των ημερών θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τους φίλους των δύο συλλόγων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments