Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μήνυμα Ντουρουτλή στους παίκτες! (pics)

Μήνυμα Ντουρουτλή στους παίκτες! (pics)

5
ntourou sarafidis
Dodekanisos

Παρουσία του ισχυρού διοικητικού παράγοντα Μάκη Ντουρουτλή αλλά και των υπολοίπων μελών της διοίκησης πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών της Ρόδου! Ο κ. Ντουρουτλής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, τονίζοντας τους σύμφωνα με πληροφορίες πως η διοίκηση είναι πάντοτε κοντά τους και ζητώντας τους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Είναι φανερό πως με την κίνηση αυτή, η διοίκηση των «ελαφιών» έχει σαν στόχο να …βουλώσει στόματα και να δείξει πως όλα όσα φημολογούνται το τελευταίο διάστημα και συζητιούνται έντονα δεν έχουν καμία βάση και πως στόχο έχουν να πλήξουν την ομάδα. Ο κ. Ντουρουτλής μαζί με τους υπόλοιπους παράγοντες παρακολούθησαν μάλιστα και την προπόνηση που ακολούθησε στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών και συμμετείχαν κανονικά με εξαίρεση τον Μανώλη Ευγενικό ο οποίος δεν εμφανίστηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Στη φωτογραφία ο Μάκης Ντουρουτλής (μέσο) βαδίζει προς το βοηθητικό γήπεδο για να παρακολουθήσει την προπόνηση της Ρόδου

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/rodos/proponisi10] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
asxetos
asxetos
7 years ago

ti tous eipe.. ti tous eipe.. Na deis poy tous evale kai tis fwnes oti ftaine autoi pou einai ligoi kai gia ola ta alla………. Re parte to habari. Mia einai i omada kai enas o paragontas sto nisi. Oloi oi alloi einai dithen.. DIAGORAS MIA ZWH.

nikos karagiannis
nikos karagiannis
7 years ago

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΓΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ Α’ΤΟΠΙΚΟ…ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ…

sillektis
sillektis
7 years ago

Poli oraia !
Makare tora pou sintonistikes prosexe min aposintonisteis stin poreia .
Na to ftaseis mehri to telos to ergo , giati ean kapou sto dromo kourasteis kai stegnoseis pali tha se fane oi Erinies .

augoustino
augoustino
7 years ago

xaxaxaxaxxaa lagoudoelafa

aggelos georgiou
aggelos georgiou
7 years ago

[quote name=”nikos karagiannis”]ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΓΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ Α’ΤΟΠΙΚΟ…ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ…[/quote]
re ntolma katse na kateveis prota kai meta mila giati fetos oute topiko den tha eisai,se vlepo apo to xronou ksana sta vasana afragovits.niaou