Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Μηλιός: «Μπορούμε την άνοδο»

Μηλιός: «Μπορούμε την άνοδο»

0
milios_giannis
Dodekanisos

Tην άποψη ότι και ο ΑΣ Τήλος πλέον είναι ένας από τα φαβορί για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα εξέφρασε με χθεσινές του δηλώσεις ο υπεύθυνος (και ποδοσφαιριστής του συλλόγου) Γιάννης Μηλιός. Ο ίδιος τόνισε πως «ήταν σημαντική η νίκη που κάναμε πριν από μερικές ημέρες επί του Διγενή Κοσκινού. Αν χάναμε το παιχνίδι αυτό, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά διότι ο σύλλογος του Κοσκινού θα έχει ξεφύγει στη βαθμολογία με έξι βαθμούς. Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν. Απομένουν ακόμα επτά αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και τα πάντα μπορούν να γίνουν».
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ακόμα και την 1η θέση να μην κατακτήσει, η ομάδα του θα μπορέσει να ανέβει στην επόμενη κατηγορία, είπε:
«Βέβαια και το πιστεύω. Από τη στιγμή που υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να ανέβει ακόμα και ο 3ος του βαθμολογικού πίνακα πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Το μεγάλο πρόβλημα και φέτος για την ομάδα της Τήλου είναι οι πολλές μετακινήσεις καθώς εβδομάδα παρά εβδομάδα αναγκάζεται να ταξιδέψει για να αγωνιστεί εκτός Τήλου…
«Τα ταξίδια αυτά είναι μεγάλη ταλαιπωρία για εμάς. Ξυπνάμε από τις 5 το πρωί, αναχωρούμε στις 6, παίζουμε στις 3 το απόγευμα και επιστρέφουμε στις 11 το βράδυ. Καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό. Πολύ μεγάλη κούραση. Για τον λόγο αυτό πολλές φορές μου κάνει εντύπωση που ορισμένες ομάδες από τη Ρόδο διαμαρτύρονται που έρχονται στην Τήλο μια φορά τη χρονιά. Τι να πούμε εμείς που το κάναμε δυο φορές κάθε μήνα περίπου;»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments