Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Μικτή ΕΠΣΔ 1994

Μικτή ΕΠΣΔ 1994

1
mikti1994
Dodekanisos

H Μικτή Νέων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου το 1994. Ευχαριστούμε πολύ τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ισκά που μας απέστειλε την συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία έχει βγει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, την ημέρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η μικτή μας ομάδας είχε παίξει φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο συγκρότημα της Θράκης πριν από την έναρξη του τελικού (είχε νικήσει με 2 – 0). Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά ο παράγοντας τότε της ΕΠΣΔ, αείμνηστος Ψαράς, ο προπονητής Τσαμπίκος Παπανικολάου., ο συνεργάτης του Αντώνης Θαλασσινός και οι ποδοσφαιριστές Λινάρδος, Ζουρίδης, Χάσταλης, Κατσίρης, Λευτέρης Τρούλλης και δίπλα τους οι παράγοντες Παπαδημήτρης και Παπαγεωργίου. Καθήμενοι από αριστερά το μέλος τότε της ΕΠΣΔ Γιάννης Κάτρης και οι ποδοσφαιριστές Αλεβιζόπουλος, Μποϊλης, Ισκάς, Κηπουρός, Νικολής και Μαθιός.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΘΙΟΣ ΜΕΡΚ
ΜΑΘΙΟΣ ΜΕΡΚ
10 years ago

ΑΠΛΑ! ΟΜΑΔΑΡΑ….ΕΠΑΙΞΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ….ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ…..ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΑΛΑΝΙΑ! !!!!ΝΤΕΜΙ ΜΠΑΛΙΕΣ