Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μικτές: Πρόκριση για την Κ17, αποκλεισμός για την Κ15

Μικτές: Πρόκριση για την Κ17, αποκλεισμός για την Κ15

0
Dodekanisos

Αν και γνώρισε την ήττα με 4 – 3 στη Μυτιλήνη, η Μικτή ΕΠΣΔ Κ17 κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου. Η Δωδεκανησιακή ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά στη Μυτιλήνη και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με σκόρερ τους Καρανικολάου (32’) και Σούλτς (50’), ενώ στη συνέχεια και αφού οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1 – 2, έκανε το 1 – 3 με τον Κασσάρα στο 55’. Τελικά δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα με 4 – 3.

Η σύνθεση της μικτής ΕΠΣΔ:
Φραγκούλης (78’ Μανίκαρος), Χύσα (51’ Σακελλάρης), Καρανικολάου, Πεταυράκης, Στάππας, Παπαχαραλάμπους, Χατζηνικολάου, Σούλτς (51’ Κασσάρας), Λεονταρόπουλος (62’ Μουσακίνιας), Στάκος (51’ Χριστουλάκης), Ράμος.

Αποκλείστηκε η Κ15

Την ήττα με σκορ 2 – 0 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Μυτιλήνης εκτός έδρας γνώρισε σήμερα η Μικτή Παίδων της Δωδεκανήσου, κάτι που σημαίνει ότι αποκλείστηκε από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η σύνθεση της μικτής ομάδας ΕΠΣΔ:
Σακελλιάδης, Πιζάνιας Π., Καρδούλιας (45’ Φρόνας), Πιζάνιας Μ., Μουσταφάι, Ντανούσι, Πούπα (63’ Καρανικολάου), Ταμπακιανός (45’ Καρπαθάκης), Συσώης, Φραγκονικόλας, Λέντζας (57’ Καστρένος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments