Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Μία ομάδα στην Κω»

«Μία ομάδα στην Κω»

1
goulopoulos_arxaggelos
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Στην επόμενη ημέρα για τις ομάδες της Κω, με δεδομένη τη συμμετοχή μίας από αυτές στο επόμενο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, στάθηκε ο Μανώλης Γουλόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αναφορικά με το αυριανό κρίσιμο ματς της ομάδας του στα Μαριτσά. Ο προπονητής του ΑΟ Δικαίου δήλωσε σχετικά στο News12.gr:
«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που πραγματοποιεί έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει, κάθε ματς κόντρα στους πρωτοπόρους έχει ιδιαιτερότητες και πάντα στόχος είναι η νίκη. Φυσικά εμείς θέλουμε την πρωτιά και εγώ θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα καλό ματς. Το θέμα πάντως είναι η επόμενη ημέρα, αφού το πρωτάθλημα καταλήγει στην Κω. Θα πρέπει οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις ομάδες να κάτσουν στον ίδιο τραπέζι και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια και καλή ομάδα για να μην αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής τα προβλήματα που είχε φέτος ο Ανταγόρας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12 years ago

Κε Γουλόπουλε να μη λέμε ότι θέλουμε: 1.Τα προβλήματα του Ανταγόρα ήταν εγγενή και δεν τα δημιούργησε η παρουσία των άλλων ομάδων. 2.Δεν είμαστε διατεθειμένοι να διαλύσουμε τις ομάδες μας και να στείλουμε τα παιδιά της Κω στα καφενεία για να παίζουν οι Βραζιλιάνοι και οι Κρητικοί… 3. Το ποδόσφαιρο μας είναι ερασιτεχνικό και αυτό είναι το σωστό. Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα που ξοδεύτηκαν είναι πάρα πολλά γιά να πάτε από την προτελευταία κατηγορία της Ελλάδας στην προ-προτελευταία…Καλή επιτυχία πάντως!